Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Netuším, jaké je pozadí filmu, ale představuji si to tak, že udělali v JúEsEj nějakou školní soutěž o sepsání námětu nebo návrhu scénáře k filmu, vyhrál to nějaký černoušek, co právě nastoupil na místní hajskůl na periferii města, dostal to do rukou nějaký znuděný průměrný scénárista, a producent, co není moc úspěšný a zrovna nemá moc do čeho píchnout, avšak má konexe, zazářil a sehnal do téhle školní filmové inscenace pár známých ksichtů do rolí herců. V pořádku, až potud dobré. Bohužel znuděný scénárista měl asi na práci něco zajímavějšího, přesto tohle musel sfouknout do týdne. No a tak to taky vypadá. Kamera, střih ani samotný námět není úplně béčkově špatný, bohužel jako celek jsou příběh, chování postav, náhody a dějové zvraty tak nudné, že i jako "Direct-to-DVD" je to poměrně zbytečné dílko. Hodina a půl je navíc docela dlouho a už ve 45. minutě jsem zvažoval, jestli má cenu to dokoukávat. Já se nakonec přesvědčil, byť bych bez druhé poloviny mohl bez problému žít, ale co vy? Dokážete využít 45, vlastně 90 minut lépe? Věřím že ano. Toť mé "doporučení". ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný film, který by se dal zařadit do ohrožené "béčkové" kategorie. Je škoda, že tyhle otravnosti vůbec vznikají, poněvadž si zakládají na slavném hereckém obsazení, ale dějově se ztrácí v naprosté nepřehlednosti. Tenhle film holt postrádá jakýkoliv systém nebo alespoň chytlavé akční scény. Moc nechápu, proč se k tomu upsal B. Willis, ale odehrál si svých cca 8 minut, které mě z celého filmu asi pobavily nejvíce. Za zmínku snad stojí i pár světlejších momentů v podobě řezníka nebo nájemného vraha .. zbytek je zbytečnost. [27%] ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu producenty i režiséry, že obsazují hereckého a hudebního diletanta 50 Centa - gangsta nigga scéna je početná a filmy se svým idolem se u ní určitě těší velké oblibě. Co ale nechápu je, proč se takových sraček zúčastňují formáty jako Bruce Willis a Ryan Phillipe. Doufám, že si osvědčená jména budou propříště pamatovat, že lézt před kameru po boku toho podprůměrného recitátora se nevyplácí. 10% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Žiadna katastrofa, proste iba ďalšie typické gangsterské béčko, len s hviezdnejším obsadením. Sklamaním bolo záverečné rozuzlenie, kde si tvorcovia zobrali tak trochu príklad z o tri triedy lepšieho Verejného nepriateľa. No a návštevy v kostole a dialógy senťáka s kňazom, to je kategória sama o sebe, akoby to tam chcel mať samotný "umelec", lebo si rieši niečo osobné, neviem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Víte co je na tomto akčním dramatu nesmutnější? Že vůbec nejlepší na tom všem byl vězeň James Remar a nájemný vrah hledající ukradené diamanty Shaun Toub – přestože se tam oba vždy objevili jen pár minut a měli vedlejší role. Že o nejlepší scénu a zážitek se postaral bodyguard Randy Couture a jeho nešikovná manipulace se zbraní – přitom ten se tady ohřál ještě méně. Zatímco hlavní trio 50 Cent - Ryan Phillippe a Bruce Willis moc neokouzlili. Ti dva první jmenovaní žádní skvělí herci nejsou (no Ryan měl pár lepších chvilek) ale sám velký Bruce se tu pokoušel sice vtipkovat při mučeních či mordech, ale většina dialogů byla otřesných – navíc ani on nedostal moc prostoru. Jenna Dewan je celkem pěkná ženská, jenže ani ona to moc nepozvedla. Takže mi z toho vychází jakýsi „nedovařený pokus“ o zajímavý film, který má však ve finále podprůměrnou hodnotu a kvalitu téměř žádnou až na pár výjimečných okamžiků (scén). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama