Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Smíchanina všeho možného, přišlo mi to, jako kdyby každá scéna měla svůj vlastní a zcela odlišný děj než-li ostatní scény, 50 cent by si měl uvědomit, že když neumí dělat dobrou hudbu, tak by se neměl srát ani do filmu. Dám alespoň jednu hvězdičku za Willise, který tam jakožto jediný něco "zahrál". Celkové hodnocení: 25% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velice nudná béčková podivaná, ke který mě přived vlastně jen Bruce Willis a Ryan Phillippe ve výčtu herců. Příběh nic moc, hlášky žádný. Akce sice byla, ale scházel jí větší šmrnc, na čemž se asi nemálo podílel nepříliš vysokej rozpočet. Alespoň, že mě tvůrci netrápili nesnesitelně dlouhou stopáží. 50 Cent by se měl soustředit jenom na rapování (popř. si najít jinou kreativní činnost), protože rapuje rozhodně líp, než hraje. Druhá hvězda putuju převážně za roli Bruce Willise alias velkýho šéfa. ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Debilní scénář, ještě debilnější zpracování a i přes svou kraťoučkou stopáž vlekoucí se jak opilá želva. Tvůrci vůbec neví, jakým dojmem má daná scéna na diváka působit. Vychází z toho situace jako pokusy o parodii se zcela vážnou tváří (mám na mysli odkazy na "Pulp Fiction") a podobně. Náš hrdina nejenže je často na dlouho dobu zcela přehlížen, prkennost „50 Centa“ navíc způsobuje, že ani tu omezenou dobu před kamerou sám neutáhne. Když k tomu přidáme tragickou filmařskou stránku s malým množstvím špatné (resp. levně vyhlížející) akce a kupříkladu i nevkusnou prací s kamerou, je pro mě opravdu záhadou, jak tam tvůrci dostali Bruce Willise, jehož několik málo scén (zhruba 10 minut … ve filmu, na jehož posteru se tyčí hezky v centru a nejvíc na očích :-D) zároveň představuje nejsnesitelnější části jinak hrozného počinu. 30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Anglicky SETUP, česky(slovensky) PODRAZ. Bohužiaľ, na tento film platí ten druhý výraz. Mohlo by to dopadnúť lepšie, keby scenár bol prepracovanejší. No a B. Willis? Dva-tri dobré hlášky, ale to je všetko. Ale to už pre dnešné akčné filmy nestačí. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama