Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem se na tento film podívala hlavně kvůli Robertu Sheehanovi (a díky Misfits) a taky kvůli dlouhovlasému Benu Barnesovi. Rozhodně mě pobavil, v pár místech dokonce rozchechtal, takže svou podobu komedie splnil. Ben Barnes mě v roli pyšného a sobeckého Neila McCormika neuvěřitelně štval, ten opravdu co mohl, to podělal. Robert Sheehan je sympaťák a ukazuje, že umí hrát i bez přehnaného pitvoření a dávky pozérství.... A Bono... jo, tak ten se povedl. Za mě čtyři! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma prekvapivo nebavilo. Kde sa stala chyba. Dúfal som v komédiu. Ale je to slabá komédia. Najvtipnejší mi príde Pete Potlethwaite. A ani ten zas až tak super nebol. Krysten Ritter my neprišla tak sexi ako kedysi. Hudba ma až tak nezaujala. Faktom, je že nie som až taký fanúšik U2. Čo ďalej. Bratia mi celkom lezú na nervi. Nebyť pár vedlajších postáv ako manažér, domovník, tlouštík, čo ide na pápeža, mafián tak by bol film doslova utrpenie. Je to tak medzi 2-3* ale dnes mám náladu byť prísny. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít Bona - název jsem si sice přečetla, ale spojitost s hudební skupinou U2 mě nenapadla :D Vždyť po světě může chodit milion osob s jménem Bono :D Proto ve scéně v autobusu, jsem po oznámení: "Díváte se na U2" :D Jsem byla zaseklá stejně jako okolní přihlížející v autobuse a potom přišel nával smíchu :D "To je teda debilní" :D :D Film je plný hlášek, kterých si je dobré všimnout - "Takže papež fakt vyjebal s naší kapelou" :D "Co mám říct mámě? Má toho víc? ;) Film mě zajímal kvůli Krysten Ritter, která je tam pouze minimálně, ale všechno za ní dohnal Ben Barnes a Robert Sheehan, kteří v podání bratrů byli skvělý :) Dobové oblečení a prostředí 70.let, které přímo nesnáším vidím najednou úplně z jiného úhlu :) Paráda :) A hudba taky skvělá ;) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Film natočený na motivy skutečných událostí o tom jak tenká je hrana mezi tím stát se globální hvězdou nebo tak trošku promrhat svůj život. Ve finále jsou z toho ale tak trošku promrhané téměř dvě hodiny života, protože kromě výborné hudební stránky nejde snad téměř nic výrazného vypíchnout. V negativním slova smyslu snad jen to, že jsem ještě asi neviděl nudnější a unylejší ksicht než je Ben Barnes v hlavní roli. Zní to velmi negativně, ale on to je spíše veskrze průměrný film, na který po nějaké době naprosto zapomenete. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Něco mezi biografií a prdlou komedií. Je potřeba se na film takto dívat, protože ani jedno samo o sobě to není. Kdo se té kombinaci nebude bránit, užije si moc příjemný a skvěle odvyprávěný příběh. Každé druhé důležité rozhodnutí hlavního hrdiny jsem s ním prožíval a říkal si, že snad konečně... a to mi hlavní hrdina ani moc sympatický nebyl. Když jsem si navíc přečetl, že Ben Barnes vše sám odzpíval, musel jsem uznale pokývat i nad jeho výkony. Jeho hlas na vystoupeních mi hodně připomněl frontmena kapely The Darkness. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)
  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)

Reklama

Reklama