Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Začínám mít ty britské filmy opravdu ale opravdu rád. Byl jsem hodně zvědavý na mého oblíbence z Misfits - Nathana, alias Roberta Sheehana. A nezklamal mě! Perfektní snímek ze 70. let o vývoji dvou hudebních kapel, které si jsou hodně blízké, ale jak už to v hudebním průmyslu a celkově v "šoubyznysu" chodí, občas se najde někdo, kdo jim to nepřeje a raději by si utrhl kousek té slávy sám pro sebe. ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Představte si sebe - je polovina 80. let a vám připadá, že s trochou snahy vám bude ležet celý svět u nohou. Myslíte si, že máte všechny předpoklady proto stát se jednou z nejslavnějších kapel rockové historie a zároven trpíte představou, že všechno zvládnete lépe bez pomoci druhých ? Gratuluji - pak je vaše jméno Neil McCormick a jste jeden z největších idiotů pod deštivým sluncem v Dublinu. Otázkou ovšem zůstává, kdy vám to dojde a kolik zlomených snů vašich přátel to bude nakonec stát... ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Film natočený na motivy skutečných událostí o tom jak tenká je hrana mezi tím stát se globální hvězdou nebo tak trošku promrhat svůj život. Ve finále jsou z toho ale tak trošku promrhané téměř dvě hodiny života, protože kromě výborné hudební stránky nejde snad téměř nic výrazného vypíchnout. V negativním slova smyslu snad jen to, že jsem ještě asi neviděl nudnější a unylejší ksicht než je Ben Barnes v hlavní roli. Zní to velmi negativně, ale on to je spíše veskrze průměrný film, na který po nějaké době naprosto zapomenete. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Něco mezi biografií a prdlou komedií. Je potřeba se na film takto dívat, protože ani jedno samo o sobě to není. Kdo se té kombinaci nebude bránit, užije si moc příjemný a skvěle odvyprávěný příběh. Každé druhé důležité rozhodnutí hlavního hrdiny jsem s ním prožíval a říkal si, že snad konečně... a to mi hlavní hrdina ani moc sympatický nebyl. Když jsem si navíc přečetl, že Ben Barnes vše sám odzpíval, musel jsem uznale pokývat i nad jeho výkony. Jeho hlas na vystoupeních mi hodně připomněl frontmena kapely The Darkness. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To jako fakt??? Nebo jen čirá fikce na podporu umdlévajícího Bona, či od každého trochu? Ať je to jak chce, ještě jsem se nesetkala s tak velkohubým chvástalem, co tolikrát spadne na držku a zrovna tolikrát vesele vyskočí a neochvějně kráčí vstříc novým dobrodružstvím na cestě ke slávě, už za to by McCormickové zasloužili platinovou desku! Jestli jim to pomůže, já osobně bych dala přednost před U2 jejich koncertu, avšak bavila jsem se natolik, že pokud měla být tímto počinem vzkříšena Bonova sláva, nechť se tak stane! A zase jsme u toho - fakt je třeba zabít Bona :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)

Reklama

Reklama