Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Podivná, neuveriteľne nudná, takmer poloartová žánrovka s istým puncom autentickosti, pretkaná správami o ekonomickej situácii za veľkou mlákou a prejavmi politikov v rádiách a televízii, točiaca sa okolo lúpeže v herni, dvoch debilov, jednej "veverky", miestnej mafie a jedného nájomného zabijaka. "Amerika nie je národ, je to len biznis". A to je bohužiaľ aj tento film, len honoráre a čistá filmárska prácička, ktorá vás však dokonale unudí na smrť. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil až si po dlouhé době zase pustím nějakou gangsterku a nebyl jsem zklamaný. Ale pozor pro to aby vás film bavil musíte se opravdu vžít do těch dialogu a konverzací co tam probíhají pak ten film je oto zajímavější :) když si vpulce filmu řeknete že je to ukecaný.. pfff.. prostě vžít se dotoho otom to je :) Akce tam sice moc není, ale vzato je to napínavý jak svina treba to přepadení nebo postava Brada Pitta mi přijde zajímava a chladnokrevná až jsem si vjednu chvíly říkal co asi udělá ted? Proste dle mého gusta parádní gangsterka ale vzato né nejlepší. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Miestami podpriemerné, miestami nadpriemerné, výsledne priemerné. Niektoré scénky stoja za to, pri druhých som si z chuti špáral v nose, ale posledné Pittové slova na konci filmu stáli naozaj za to. "Já žiju v Americe. A v Americe jsi na všechno sám. Amerika není země, je to jen byznys. A teď mi kurva zaplať!" ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Je to dosť nevýrazná gangsterka plná rozhovorov, ktoré mali mať evidentne viac charizmy a hĺbky než v konečnom dôsledku majú. Ani výborná, ani zlá záležitosť, ktorá nijako nenadchne, ale ani neurazí. Slušné herecké obsadenie a výkony stávajú tento film do lepšieho svetla a tak si človek pozrie (do počtu) ďalšiu gangsterku, na ktorú si už o týždeň ani nespomenie. OK They cry, they plead, they beg, they piss themselves, they cry for their mothers. It gets embarrassing. I like to kill 'em softly. From a distance ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Neoslovilo mě to. Některé scény byly správně atmosférické a vizuálně zajímavé a Brad Pitt si to krade celé pro sebe. Jinak jde ale spíš o malinko nevyvážený film, ve kterém na mě ty rádoby stylové dialogy vůbec nepůsobily (skoro jakoby vypadly z nepovedenýho Tarantina) a polovina postav mě naprosto míjela. Ani ta závěrečná scéna s výtečným Pittovým monologem to již moc nespraví. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V scéne, kde Mickey (James Gandolfini) a Jackie (Brad Pitt) pijú spoločne v bare, vypije Mickey svoj pohár s pivom do dna, no v ďalšej scéne je do polovice plný. (Crybaby)
  • Na začiatku filmu, keď Russell (Ben Mendelsohn) a Frankie (Scoot McNairy) diskutujú o možnosti robenia či nerobenia prevratu, líže Russell zmrzlinu, ktorá v ďalšom zábere zmizla. (Crybaby)
  • Děj vychází ze stejnojmenného románu George V. Higginse. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno