Reklama

Reklama

VOD (1)

Chytré a intimní drama představuje Chrise Pinea coby ukecaného prodavače Sama, kterému je něco přes dvacet a jehož svět se zhroutil ve chvíli, kdy se dozvěděl, že jeho otec náhle zemřel. Proti své vůli se musí vypravit domů, dát do pořádku otcův majetek a znovu navázat kontakt se svou odcizenou rodinou. V procesu plnění otcovy poslední vůle odhalí Sam šokující tajemství, které obrátí jeho svět vzhůru nohama: má třicetiletou sestru, o které nikdy neslyšel (Elizabeth Banksová). Jak se vyvíjí jejich vztah, je Sam nucen přehodnotit vše, co si myslel, že ví o své rodině - včetně svých vlastních životních rozhodnutí. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (141)

venison 

všechny recenze uživatele

Ač nemusím přeslazené frajírky v hlavní roli, na Chrise Pina jsem si po pár minutách filmu zvykla.. Zejména díky charismatické ženě mnoha tváří Elizabeth Banks a jejím sympatickém synovi.. Zápletka filmu byla příjemně vymyšlena a jako celek fungovala znamenitě.. Okořeněno vedlejšími rolemi dvou skvělých hereček - Olivie Wilde a Michelle Pfeiffer.. Hodně silné drama jedné rodiny, která se více než se smrtí otce, vypořádává se životem s ním či bez něho.. Kupodivu to nebylo ani moc přeslazené, i když autoři brnkali na city co se dalo.. Pěkný film k zamyšlení :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velká spokojenost...pozvolna plynoucí příběh,který ale přes to všechno dokáže upoutat divákovu pozornost a kde největší prim hraje moje oblíbená Elizabeth Banks.Je pravda,že v poslední cca půl hodině začíná Kurtzman trošku víc tlačit na citovou pilku,ale mě to ani trošku nevadilo.A jakkoliv je podobných snímků poměrně dost,já se bavil nad míru...80% ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Sympatický film Alexe Kurtzmana, prodavači z New Yorku, který po smrti svého otce dostane 150 tis.dolarů......aby je dal synovi své nevlastní sestry a postaral se o ně. Sestře, o které Sam neměl vůbec ponětí. Ačkoli do té doby Sam před všemi problémy utíkal, tohle ho změní. Dobrý scénář, vynikající Michelle Pfeiffer - celkově milé překvapení. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem chtěla udělit vyšší hodnocení, ale bohužel se nezdařilo. Bez mála dvě hodiny se Chris Pine pitvoří s tím, že nedokáže krásné bloncce Elizabeth Banks říct, že je jeho nevlastní ségra. Bez urážky vedle blonďaté Elizabeth vypadá Chrisova přítelkyně Olivia Wilde jako holka z davu - i když je jinak taky hodně hezká. Celou dobu jsem si v hlavě u toho snímku říkala - proboha tak jí to řekni ne? Něco jako Hello I am your brother asi není tak těžký ne?? Možná bych dala nižší hodnocení, ale konec byl záchranou celého filmu. Popravdě jsem měla vlastně pocit, že se na sebe sourozenci vrhnou a budou se tam spolu pelešit, jelikož to napětí mezi nimi a taková spousta scén kde se na sebe čučí pět minut do očí..šílené. Něco jako už jsem konečně našel svoji lásku uppps....je to moje ségra. Bez urážky - děsnej nápad na film..a nebo ještě líp - dobrej nápad ale blbě natočenej. ()

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Další rodinné drama nijak nevybočující z řady. "Pnutí" je zde vytvořené na základě umělého zadržování informací hlavním hrdnou a jejich postupným uvolňováním v průběhu děje. Nebylo by jinak o očem vyprávět a stopáž by nevydala na víc než dvacet minut. Díky atraktivním hercům se na film dobře dívá, ale hluboký dojem nezanechá. Do týdne nebudu vědět jak se jmenoval. (5/10) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Další Star Trek míří do vesmíru

Další Star Trek míří do vesmíru

30.06.2014

Scenáristické duo Alex Kurtzman a Roberto Orci, které sepsalo třeba Transformers, Abramsův Star Trek nebo Amazing Spider-Mana 2, se vydává na režijní dráhu. Ne však pohromadě, každý z pánů dostal… (více)

Reklama

Reklama