Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (478)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nebudem skývať rozčarovanie,dokonca menšie sklamanie.Možno je to kvôli tomu že som sa na tento film až príliš tešil a mal som vyské očakávania.Ale nedostalo sa mi to,na čo som u Sandlera zvyknutý. Aspoň nie do prvej polovice.Väčšina vtipov mi prišla trápna,príbeh bol úplne absurdný-učiteľka otehotnie so svojom asi 12-13 ročným žiakom,ale na druhej strane Sandlerove komédie nikdy neboli záležitosťou hlbokých myšlienok a išlo iba o to zasmiať sa na nechutnom,vulgárnom a nezmyselnom humore,čo tento film dokonale splnil. V druhej polovici sa film trochu rozbehol (neviem či to nebolo spôsobené tým,že už som sa pozrel na dno fľašky vína) a ja som sa naozaj úprimne niekoľko krát zasmial,dokonca chytil záchvat smiechu.V poslednej pol hodinke na mňa čakalo aj pár nečakaných zvratov,príjemný záver a film si zachoval aspoň akú takú tvár.Aj keď osobne mám Senlera rád a jeho humor milujem,musím povedať,videl som aj lepšie komédie. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ak ma niekto rad komedie s Adamom Sandlerom a neocakava nic vynimocne ani originalne, bude sa bavit, avsak ak niekomu jeho humor lezie na nervy, tak by som vobec neodporucal si pozriet tuto komediu. U mna to bol taky priemer, na niektorych scenach som sa nasmial, niektore mi az tak smiesne neprisli a to som sa pred par rokmi nasmial aj na blbom NORBITOVI (2007) s Eddiem Murphym. Mozno ma uz tieto blaznive komedie pomaly prestavaju bavit, alebo som uz nimi nasyteny. Proste nic nove so Sandlerom. Prekvapili ma aj kratke ulohy hercov ako James Caan alebo Susan Sarandon. Asi naozaj plati to, ze pre starsich hercov uz nema hollywood co ponuknut a tak zoberu vsetky mozne ulohy. _________ Adam Sandler - (Donny) +++ Justin Weaver - (Mladý Donny) +++ Andy Samberg - (Todd) +++ Leighton Meester - (Jamie) +++ Vanilla Ice - (Hrá sám seba) +++ James Caan - (Otec McNally) +++ Milo Ventimiglia - (Chad) +++ Blake Clark - (Gerald) +++ Eva Amurri Martino - (Mary McGarricle - mladá) +++ Susan Sarandon - (Mary McGarricle v súčasnosti) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo je vtipné na tom, že si Sandler honí pri fotke 90-ročnej babky a potom si to s ňou aj rozdá a pretiahne ju aj Vanilla Ice. A takýchto absolútne nevtipných hovadín je tu plno. Je smutné, že si niekto myslí, že čím nechutnejšie, tým to je väčšia sranda. Ľutujem všetkých, ktorí sa na takýchto filmoch dokážu baviť v triezvom stave. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trpezlivy divák. Snažím sa, ale tu už mi ta trpezlivost došla. Každý další Sandlerov film je horší a horší. Absolutna absencia humoru, za to však nabitý nechutnými a oplzlými rádoby vtipnými scénami. Velkost jeho fanklubu je desivá, pretože ak je toto umenie, ktore baví tolko ludi, tak sme vážne už totálne v prdeli... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je to o náladě. Mrknout se na to zítra, tak to budu nejspíš považovat za další průměrnou až podprůměrnou sandlerovku, ale dneska jsem se bavil a smál. Možná to bylo i tim, že ačkoliv celý film byl postaven na sexu učitelky a žáka, nebylo tam těch narážek tolik, kolika jsem se obával. Navíc mě rozesmál tvůrce titulků, když Sandlerovi vložil do úst větu "Vypadáte, jak kdyby vás posral Rákosníček!" při pohledu na pány s pleťovou maskou. 70% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)
  • Postavy Danteho (Peter Dante) a Otce Shakalu (Abdoulaye NGom) se objevily již dříve ve filmu Král videoher (2006) (Žralok)
  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)

Reklama

Reklama