Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (476)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hodně ujetou zábavu nechť se nenechá odradit hodnocením "odpad!" Ano, i já měl zpočátku docela obavy, jelikož Sandler již delší čas nepobavil, tak jak by měl. Ale tvůrce povedeného Sexy Drive dal přecejen naději, že tentokráte se budou dít věci. A taky že ano! Těch vtípků, při kterých jsem poprskal monitor je nepočítaně. Jestli nám v Pařbě ve Vegas ukázali jak se paří, tak tady tuplovaně. Lítat po městě s flaškou a brokovnicí a střílet při močení na lidi, kteří na nás zvědavě koukají z restaurace. To se jen tak nevidí. Skvěle jsem se pobavil a určitě si nenechám ujít dalšího Seana Anderse. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Máte rádi trhlý komedie který používaj mnohdy až úchylnej humor ? Máte rádi styl Adama Sandlera ? Máte rádi snímek Král videoher (2006) kterýmu se styl vtipů podobá ? Pak je to film přímo pro vás a jako třešnička na dortu jsou Dante a Doktor / Otec Shakalu kteří se objevily právě v již výše zmíněném filmu. Osobně jsem k tomu přistupoval opatrně, a když film skončil tak mě bolelo břicho od smíchu ;) P.S. Asi taky pojmenuju svýho syna Han Solo Berger :D ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ajdam Sandler spolu s Vanilkovou Zmrkou, divně hrajícím Andy Sambergem s vyšinutým Milou Ventimigliou. Pokud se Vám tato věta zdá poněkud zneklidňující, tak má te pravdu!!! Možná, vskutku jenom možná dobrý nápad David Caspe někde zavětřil, ale pak se z toho stala slátanina jako ze všeho, co nám poslední léta Sandler servíruje. Je neuvěřitelné, že mu to stále prochází. Zdá se, že je ve své céčkové formě Adam Sandler opravdu nezastavitelný... ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Sandlerovka to určite je, ... ale jedna z tých slabších. Sem tam sa objaví "joke", ktorý trafí na správnu strunu, ale celkovo tu chýba novota. Je to celé dosť obohrané a chcelo by to niečo čerstvé. A pritom mám "sandlerovky" rád, ... toto však ani zďaleka nebola taká zábava na akú som od neho zvyknutý. Proste čakal som viac ... [2.5 *] No, Donny. I don't have any AXE body spray. Because I'm not a fucking douchebag. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)
  • Původní originální název filmu byl I Hate You, Dad, poté byl změněn na Donny's Boy a až následně na stávající That's My Boy. (SeBig)

Reklama

Reklama