Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Nebudem skývať rozčarovanie,dokonca menšie sklamanie.Možno je to kvôli tomu že som sa na tento film až príliš tešil a mal som vyské očakávania.Ale nedostalo sa mi to,na čo som u Sandlera zvyknutý. Aspoň nie do prvej polovice.Väčšina vtipov mi prišla trápna,príbeh bol úplne absurdný-učiteľka otehotnie so svojom asi 12-13 ročným žiakom,ale na druhej strane Sandlerove komédie nikdy neboli záležitosťou hlbokých myšlienok a išlo iba o to zasmiať sa na nechutnom,vulgárnom a nezmyselnom humore,čo tento film dokonale splnil. V druhej polovici sa film trochu rozbehol (neviem či to nebolo spôsobené tým,že už som sa pozrel na dno fľašky vína) a ja som sa naozaj úprimne niekoľko krát zasmial,dokonca chytil záchvat smiechu.V poslednej pol hodinke na mňa čakalo aj pár nečakaných zvratov,príjemný záver a film si zachoval aspoň akú takú tvár.Aj keď osobne mám Senlera rád a jeho humor milujem,musím povedať,videl som aj lepšie komédie. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe totalne retardovana buranska kretenska Sandlerovka, na kterou musite mit naladu, ale kdyz se trefite, tak je zabava stoprocentne zarucena. Sandler tu vypada jak vychlastanej Per Gessle a podobny hovado nehral snad od konce devadesatek. Prasacky a dementni az na pudu, ale spousta forku funguje, takze palec lehce nahoru. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten Sandler už je vážně v řiti, nevím, jestli podlehl tlaku středního věku anebo co, ale jeho poslední komedie jsou neskutečnej brak. Škoda, na jeho úleťárnách typu Velký táta anebo Mr.Deeds jsem víceméně vyrostl a měl jsem ho spolu s Jimem Carreym z těch komiků nejradši. Buď ať radši točí filmy typu Volání o pomoc anebo se na to rovnou vys... Protože tohle je zralý po Jack a Jill na další odpad!... Jedna hvězda za tu letmou osmdesátkovou náladu, jinak jen další trapas. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Suprová, úchylná komedie s výborným Sandlerem, který tu pálí o sto šest. Potěší Vanilla Ice a Andy Samberg, kvůli kterému jsem si tohle zopakoval. Skoro dvouhodinová stopáž, ale že bych se místy nudil, se říct nedá. Nadprůměrná komedie. (Nejvýraznější soundtrack) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Malou roli oddaného fanouška Patriotů ve filmu ztvárnil Rex Ryan, hlavní trenér rivalského týmu New York Jets. (Avalon820)
  • Susan Sarandon si již zahrála matku Andyho Samberga, a to konkrétně ve scénách "Motherlove" a "3-Way" v rámci zabavního pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). (Avalon820)

Reklama

Reklama