Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Strašně WTF díl. Daniel po dvou dílech zase NIC neumí, nebo jak jsem to měl chápat? Když někde ve třičtvrtě filmu řekl Miagymu:"Učte mě", zklopil jsem bezradně hlavu do dlaní. Krom toho jsem vůbec nepobral motivaci záporáků, strašně jakože plány, jak Danielovi mega ublíží, jak bude mega trpět, jak bude ponížený a provedou to tím, že záporák Daniela učí karate? Cože? Finální zápas na turnaji, krom toho, že vykrádá jedničku, je postavený na tom, že Daniel dostává hromadu zakázaných úderů, za které by Koudy z Kroku za krokem buď tak 10x vyhrál, nebo byl okamžitě diskvalifikovaný a pak to celé Daniel vyhraje jedním chvatem? Do toho sázení bonzaje kdesi na skále a srandovně přehrávající záporáci (přitom Griffith byl v Upírech jako záporák fajn). Jedna hvězda za Honzu Třísku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Otřepaná pohádka o cestě za získáním úcty (a často holky snů) pokračuje třetím dílem, který dal světu znovu režisér John G. Avildsen, který stojí také za outsiderskou sérií o Rockym. Jenže zatímco třeba čtvrtý Rocky platí za nefalšovanou srdcovku o americkém Davidovi a sovětském Goliášovi, téhle karate limonádě už chybí cokoliv zajímavého. Už dvojka měla jisté kaňky, trojka je ale pořádný sešup. Vrací se agresivní učitel karate z prvního dílu, ale už je to jen jakési smutné ohlédnutí. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, co to s váma je, lidi, jste normální????? Dát tomuto DNES JIŽ KULTOVNÍMU FILMU TAK MÁLO JEN 32% ??!!!!!!!!!!?? Znám stovky (!!!) filmů, které jsou tady totálně nadhodnoceny a přitom se na ně pomalu nedá koukat!!!! 3. díl Karate Kid je - podle mě - úplně nejlepší a dnes se už takovéto filmy netočí. COBRA KAI tady má slušné hodnocení, přitom pozdější řady nejsou o nic lepší, než tento 3. díl. Nechápu to, nepobírám to, jak se někteří vysmívají kultovním snímkům. Asi si léčí vlastní komplexy, chudáčkové, je mi takových osob upřímně líto. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama