Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Via 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Daniela a pana Miagyho, kdy jen čekáte, oč půjde tentokrát... Nepřijde mi, že by se z tohoto snažili tvůrci co nejvíce vytřískat peněz a proto natočili třetí pokračování... kdyby tak bylo, proč by nepokračovali dále - náměty by se našli... Leč pokračuje se v nácviku karate, které se nikdy nemůžete naučit tak (ostatně jako všechno ostatní), že byste si mohli říct - umím vše... více se mluví o bonsajích, o cti a zákeřnosti, o životě... Doporučuji, když nebudete očekávat něco ve stylu novodobého Karate Kid, které ale je opravdu klišé nad klišé... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Treti diel uz je evidentne o dost horsi ako predosle. Za vsetko môze otrasna zapletka o pomste s tym najobohratejsim beckovym zaporakom akeho si mohli vymysliet. Thomas Ian Griffith tam tak casto predvadzal diabolsky smiech az to bolo tak trapne, ze ma to rozosmialo. Skoro som mal pocit, ze sledujem nejaku telenovelu. Daniel-san bol zase totalne naivny a Griffithovu zakernost neprehliadol ani napriek tomu, ze sa mu neustale smial do xichtu aj v scenach, ked mal prestrierat, ze to mysli uprimne. So ctou a par vtipnymi poznamkami to ustal jedine pan Miyagi. 2/10. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Zatímco první a druhý díl se snažily vyprávět klasický příběh žáka a jeho učitele, a ještě to dokázaly okořenit akcí stravitelnou i pro mládež, tak třetí díl je plnohodnotné béčko s ultrašíleným bláznivě se smějícím záporákem a absencí jakékoliv logiky. Ve filmu neplatí žádná pravidla. Daniel se celou dobu chová jako naprostý idiot který pokazí na co šáhne, a pan Miagy je tu jakousi loutkou bez názoru, který čeká až se vše vrátí do starých kolejí...  Ale i tak mi to mimózní pojetí přišlo celkem zábavné, i když spíš jako příklad dobové nesoudnosti, než jako plnohodnotné pokračování. Pro našince stojí za zmínku Jan Tříska v roli mafiánova sluhy. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Nechutně patetická sračka, která nemá oproti předchozím dílům nic nabídnout. Ralph Macchio znova prošel naprostou regresí do svého původního otravného, temperamentního a iracionálního idiota, jen aby zase mohl projít spirituálním rozvojem díky pseudohlubokým radám svého neporazitelného a nadlidsky trpělivého mentora. Záporáci jsou prvoplánově barbarští, a od samého začátku hodni rozmlácení obličeje. Ale nic více od nich nedostáváme. Počáteční náznak nějaké hlubší charakterové dimenze se vytratí po pěti minutách filmu, a nahrazuje ji pouze jednorozměrná slizkost. Jediná dobrá věc na tom filmu je neskutečně roztomilá Robyn Lively, jejíž charakter je jediný, který jaksi dává smysl. Bohužel její role ve filmu je asi tak podstatná jako role mámy v prvním díle. Neboli, je tam téměř úplně k hovnu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

"Throwback Thursday #12" - Duchovní otec Rockyho John G. Avildsen si nedal říct a pokračoval v milkování série Karate Kid a v roce 1989 zakončil trilogii s Danielem a jeho učitelem Miyagim. Vrací se John Kreese, který z krachu Cobra Kai dojo viní Daniela a Miyagiho a s pomocí úlisného Terryho plánují intrikami narušit pouto Daniela a Miyagiho a oba ponížit. Film je ještě hloupější než dvojka, některé scény jsou vyloženě wtf (horolezecká akce,  postava kamarádky Daniela nebo závěrečný fight na turnaji) navíc podpořené hroznými hereckými výkony. Vtipné je, že Daniel v každém dílu umí z karate méně a méně a na to, že ve dvojce bojoval na život a na smrt, tak ve všech fightech trojky působí tragicky. Zkrátka tvůrci vkročili do stejné řeky nejen podruhé, ale i potřetí a diváci už jim to tentokrát nesežrali a film propadl. Řekl bych oprávněně. Jedna hvězda je za Miyagiho a druhá za ďábelské záporáky. Viděno na Netflixu. 2* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama