Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

akisha 

všechny recenze uživatele

No toto, to bylo něco strašnééého. Uřvanej Karate Kid z jedničky nám vyrostl v ještě uřvanějšího, otravnýho fracka na odstřel, pan Miaga chudák musel mít sakra nálož flegmatismu, že toho smrádka nepokosil už v díle druhým, kterej jsem naštěstí neviděla. Jo, a myslím, že tam šlo celou dobu o nějaký bonsaje. Fakt dost parádní biják! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Zatímco první a druhý díl se snažily vyprávět klasický příběh žáka a jeho učitele, a ještě to dokázaly okořenit akcí stravitelnou i pro mládež, tak třetí díl je plnohodnotné béčko s ultrašíleným bláznivě se smějícím záporákem a absencí jakékoliv logiky. Ve filmu neplatí žádná pravidla. Daniel se celou dobu chová jako naprostý idiot který pokazí na co šáhne, a pan Miagy je tu jakousi loutkou bez názoru, který čeká až se vše vrátí do starých kolejí...  Ale i tak mi to mimózní pojetí přišlo celkem zábavné, i když spíš jako příklad dobové nesoudnosti, než jako plnohodnotné pokračování. Pro našince stojí za zmínku Jan Tříska v roli mafiánova sluhy. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Jediným velkým pozitivem je v tomto velice slabém pokračování už pouze moudrý pan Miyagi. Všechno ostatní působí hrozně laciným dojmem. Ralph Macchio nehezky přehrává a hlavní záporák Thomas Ian Griffith se svým štěkajícím pejskem Seanem Kananem jsou zralí doslova na kop z otočky dvakrát po sobě, protože podobné "suverenní" herecké výkony jsem viděl naposledy někde v seriálu Strážci vesmíru, což je pro věkovou kategorii tak cca do 10 let. Druhou hvězdu dávám pouze z úcty k prvním dvěma dílům, jelikož jsem byl schopen vnímat, jakou cestu mezitím Daniel ušel a také díky zmiňovanému Patu Moritovi. Čtyřku už si raději nechám ujít... ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Nechutně patetická sračka, která nemá oproti předchozím dílům nic nabídnout. Ralph Macchio znova prošel naprostou regresí do svého původního otravného, temperamentního a iracionálního idiota, jen aby zase mohl projít spirituálním rozvojem díky pseudohlubokým radám svého neporazitelného a nadlidsky trpělivého mentora. Záporáci jsou prvoplánově barbarští, a od samého začátku hodni rozmlácení obličeje. Ale nic více od nich nedostáváme. Počáteční náznak nějaké hlubší charakterové dimenze se vytratí po pěti minutách filmu, a nahrazuje ji pouze jednorozměrná slizkost. Jediná dobrá věc na tom filmu je neskutečně roztomilá Robyn Lively, jejíž charakter je jediný, který jaksi dává smysl. Bohužel její role ve filmu je asi tak podstatná jako role mámy v prvním díle. Neboli, je tam téměř úplně k hovnu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama