foto

Michael McGrady

  • nar. 30.3.1960 (60 let)
    Federal Way, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tokarev
2013 Zmrzlá zem
Čas sklizně
2012 Freelancers
2011 Dokonalá rodina
2008 Keith
V ringu smrti (TV film)
2002 Na pokraji smrti
2001 Evoluce
1999 Bad City Blues
Spiknutí
Ztraceni v moři
Zítra se žením
1998 Operace Delta Force II (TV film)
Tenká červená linie
1997 Sopka
1995 Bílý trpaslík (TV film)
Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Women of Spring Break, The (TV film)
1994 Wyatt Earp
1993 Hokus pokus
Najatá k zabíjení
1992 Babe
Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Mr. Baseball
Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem (TV film)
Půlnoční podraz
Ztracené dítě (TV film)
1990 Láska v Seattlu (TV film)
1988 Born to Race
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Projekt X
1986 Vetřelci z Marsu
Zpátky do školy
1985 Jiný život
Tranceři
1984 The Bear

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Crossroads (S02E05)
Tým SEAL (TV seriál)
Never Out of the Fight (S02E22)
Rock Bottom (S02E20)
Time to Shine (S02E13)
2018 Tým SEAL (TV seriál)
Hold What You Got (S02E06)
Say Again Your Last (S02E05)
All That Matters (S02E04)
další epizody (5)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Divnej pár (S02E17)
Policie Chicago (TV seriál)
Homecoming (S05E22)
Allegiance (S05E21)
Saved (S05E20)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Best Laid Plans (S05E09)
The Last Day (S05E08)
2017 Training Day (TV seriál)
Padouch nebo policajt (E08)
Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
Chance (TV seriál)
Treasures in Jars of Clay (S02E06)
The Collected Works of William Shakespeare (S02E05)
Ray Donovan (TV seriál)
If I Should Fall from Grace with God (S05E07)
Shelley Duvall (S05E06)
Shabbos Goy (S05E05)
další epizody (5)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
100% nevinný (S01E04)
Na útěku (S01E02)
další epizody (4)
Chance (TV seriál)
The House of Space and Time (S01E08)
Unlocking Your Hidden Powers (S01E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
More Civil War (S03E02)
Civil War (S03E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Čínský dril (S04E11)
Měj se, krásko (S04E09)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Homecoming (E12)
Vražedná práva (TV seriál)
She's a Murderer (S01E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
2014 Constantine (TV seriál)
The Darkness Beneath (E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Irské jaro (S02E05)
Orál (S02E04)
další epizody (5)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
No Rounds (E03)
The Goat Rodeo (E02)
Pilot (E01)
Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (5)
Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Jízda (S01E09)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E10)
Lovci lebek (TV seriál)
Ain't Love (50) Grand? (S02E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Na volném moři (S03E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci hlav (S04E21)
2011 The Protector (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Graduation Day (S03E10)
Sideways (S03E07)
Cop or Not (S03E06)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tváří v tvář (S09E11)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
What Makes Sammy Run? (S02E05)
Butch & Sundance (S02E02)
další epizody (4)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Derailed (S01E07)
Westside (S01E06)
Two Gangs (S01E05)
další epizody (5)
Útěk z vězení (TV seriál)
Kovbojové a indiáni (S04E20)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Friday Night Lights (S02E02)
The Last Temptation of Wayne (S02E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec hvězdy (S03E11)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Nejšťastnější děvče (S02E10)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
Chirurgové (TV seriál)
Jádro pudla (S04E04)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (6)
2005 Closer (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Populární děti (S01E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Drobečky (S06E05)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lepidlo (S01E12)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sparkle (S03E16)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S02E10)
Day 2: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S02E09)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Poslední cesta (S02E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Zlatý padák (S01E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Křižovatka (S07E15)
Akta X (TV seriál)
Dar (S08E11)
1999 Providence (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Černá stíhačka (S04E10)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Liver, Hold the Mushrooms (S04E17)
1996 Faculty, The (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kouřová clona (S01E13)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Divine Recall (S02E15)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Second Chances (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Parťáci (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Star-Crossed - June 15, 1972 (S01E02)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky