Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

towstit 

všechny recenze uživatele

Ked som objavil tento serial bol som nadseny. Tema amazonka, rucna kamera, duchovia ma dost potesila. Serial je dobry, ma fajn momenty, niektore diely srsia napadmi. Ale ! Ustredna trojica mama, syn a otec, je asi to najnechutnejsie spojenie. Realne nesympatickejsiu rodinu nenajdete siroko daleko. Mama ktora na mna posobila ako kucharka zo skolskej jedalne, ktorej umre syn, a jej reakcie na to boli ako keby jej umrelo morske prasa. Otec neviem aky blowjob musel spravit aby sa do serialu dostal a spravit z neho postavu ktoru miluju miliony divakov je nepochopitelne. Mne by museli na ucet peniaze posielat tyzdenne aby som mu prejavil nejake sympatie. Najznesitelnejsi bol ich syn, ktory po prvom diely chvalabohu presiel kurou, ze sa ostrihal, lebo inak by som to zrejmne ani nepozeral. Co sa tyka ostatnich postav, klasika. Potesila ma akurat dcera mechanika Jahel, najlepsia postava aj zahrana, mala dobry potencial. Dalsia vec co mi vadila boli niekedy pohlady kamery. Ked to malo byt cele tocene rucnou kamerou, nechapem ako tento kameraman, mohol ist v noci v dzungli otoceny chrbtom a tocit skupinku za sebou. Nedava logiku, alebo niekedy ked sa rozpravaju o sukromnych veciach typu, tvoje semacko chuti fakt dobre, tak im nevadi, resp. si kvazi akoze nevsimli ze ich toci kameraman? Vela tychto nelogickych chyb a rozhodnuti tu je obsiahnutych. Posledna cast nechala otvoreny koniec. Urcite si druhu seriu pozriem. Dufam ze matku a fotra na zaciatku zabije dake monstrum, a pribeh sa bude sustredovat na mechanikovu dceru. Pre mna 70 percent. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, že po úspěchu American Horror Story dostaneme další strašidelnou televizní chuťovku, leč musím říci, že seriál zklamal na plné čáře. První díl ještě vypadal slibně, jenže pak začaly být díly absolutně šablonovité (vydáme se z lodi na výlet do džungle, cosi udělá bububu, vrátíme se na loď, konec dílu) a děj se vlastně nikam neposouval, takže jsem River po několika dílech vzdal... Never more! ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál z Amazonky na způsob amatérské kamery. Velky potencionál zazdily nejvíce úvodní díly, po kterých se mi nechtělo moc pokračovat. Vzhledem jen k 8 dílům to ale za zkoušku stojí. Tvůrci v pozdějších dílech zapracovali na atmosféře a příběhu na který se dalo koukat. Lehce otevřený konec zmařil lepší hodnocení pokud (což je asi pravděpodobné) seriál ukončí. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výborný a zbytočne prehliadaný hororový seriál, ktorý v sebe úspešne mieša mysteriózne, dobrodružné a hororové prvky, ktoré zaobaľuje do found footage podania, čo je v seriáloch zatiaľ neopozerané. Expedícia do amazonských pralesov, kde sa vydáva záchranný tím hľadať strateného TV reportéra je už od začiatku nápaditá, zaujímavá a napínavá, čo je možno aj tým, že za seriálom nenápadne stojí viacero známych a talentovaných tvorcov. Mrzí ma, že sa dočkal iba 8 dielov, keďže v dnešnej dobe pôsobil naozaj osviežujúco, chytľavo a ďalšiu sériu by si určite zaslúžil. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Seriál na který jsem byla zvědavá, ale nijak mě to nenadchlo, první díl hodně slabý, až nudný nic se tam pořádně neděje, ale druhý díl naštěstí už mělo ten správný spád, ale že by to bylo nějaké veledílo to určitě ne, už jsem viděla daleko lepší seriály, ale budiž jako večerní seriál by ušel, ale jednou stačí se podívat a asi bych se znovu nepodívala. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama