Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// mohl bych říct, že herecké kreace zůčastněných -nebýt herců jedná se o podprůměrný film/// Jéžiši, tak tohle byla šílená střeštěnost. Dost často velice trapná, občas však i zábavná. Ke konci jsem byl zvědavej jak to celé dopadne/// Celkem 53%/// ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale já už dost dlouho neviděl větší bláznivinu. Jeptišky, které mají v kostele posilovnu, únos, trenér v podání R. Lee Ermeyho… Zkrátka a dobře, mohl bych si vymyslet další důvody, které bych si i já následně mohl vyvrátit, tak jen napíšu, že u tohohle jsem se fakt zasmál. A Amanda Peet spolu s Amandou Detmer… zatraceně sexy kombinace! ()

Reklama

Berry 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale tuhle komedii jsem viděla už asi stokrát a pořád se mi neomrzela. U každého vtipného momentu se můžu potrhat smíchy. Tři kamarádi Jason Biggs, Steve Zahn a Jack Black si skvěle hrají do noty. Jak v kapele, tak i při přesvědčování Jasona Biggse, že Amanda Peet (skvěle zahraná mrcha) pro něj asi nebude ta pravá. A ta vloupačka - perfektní maskování!:-) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Čtyři tak trochu i z trucu nad zdejším hodnocením, já se docela dobře pobavil:). Jako oddechová komedie to rozhodně nenudilo; ani nevím proč, ale tak nějak mi to přišlo ve stylu prvních Policejních akademií. Amandu Peet považuju za jednu z nejkrásnějších hereček - a nemusí být ani v rouše Evině, na tu se vždycky rád podívám, kvalitu její filmografie ponechám kulantně stranou bez komentáře:). Tady se na ní koukalo dobře, i když se třeba prala, tahle poloha v nepříliš vážných filmech jí sedí :). Dějově to teda není nic mimořádného, ale pro pobavení dobré. Slušný i soundtrack s příjemným bonusem v podobě Neila Diamonda. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Hodit fuj na Amandu Peet, která mi ve filmu vůbec neseděla a zhnusila mi snad ještě víc celý pohled na tento film, který je další flák podobnej posledním všem prcičkám. Jede na stejné vlně, proto se ani nemůžeme hodnocení divit. Klasická romantická komedie, která nikdy nemá smysl a všechny jsou stejné. Jediné co mě v tomto filmu nadchlo, byly někdy vážně peckovní hlášky a výjevy, které snad vždy vyšly z pusy pouze Stevu Zahnovi a Jacku Blackovi. Tahle dvojka mě ve filmu vážně vždy dostala a líbila se mí snad více než celý film jako takový vůbec. Takže snad jen kvůli těmto dvou týpkům a těm jejich výstřelkům dávám dvě hvězdy. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno