Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nechutné, místy to je celkem i zábavné, avšak jen opravdu sporadicky. A když se už ke slovu dostane náznak mojí osobě blízkého humoru (kterým však tento žánr není), všechny klady zprasí pekelně odpadový český dabing, jaký mi naservírovala TV nova. JE skuečně pravděpodobné, že při originálním znění bych možná dokázal pozvednout procentometr, ale takhle to nejde. V současné situaci ne. A že bych se na to díval znovu? To nehrozí. Ta protrpená půlka stačila. Hájení dvou hvězd spočívá v Jacku Blackovi a pohleduhodné Amandě Peet. 40% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No sice to nebyl žádnej zázrak a po oskarovejch nominacích to rozhodně nekoukalo, ale především to byla prdel od první do poslední minuty a úlet jak má bejt. Naordinovanej styl humoru mi přesně sednul, protože je nekorektní, ujetej a (aspoň pro mě) nespadá do trapnosti. Stejně tak mi seděli i všichni herci a postavy. A bylo jedno, jestli to byl podpantoflák Biggs, megapsychouš Erney, teplej Jack Black nebo třeba Neil Diamond. :) V první řadě jsem to bral jako prdel a proto jsem se bavil, narozdíl od místních, co si nejspíš původně mysleli, že budou koukat na sladkobolný hlubokomyslný film na téma neopětovaná mezilidská láska. "Jsem gay a ona ho ve mně objevila protože mě poslouchala. Narozdíl od lidí, co mě znají roky a přehlížejí všechny jasné příznaky." - "Jako co?" - "Jako mou posledlost Beth Middlerovou, slabost pro vodové osvětlení. Ohh, a skutečnost, že rád kouřím péro." - "Cože???? To že jsi dělal????" - "Ne. Teda ne s jinym chlapem. Ale pamatuješ na tu knížku o józe?...." ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak nějak ani nevím, za co jsem ty dvě hvězdičky vlastně dal ?! Určitě za dvě krásný ženský, a potom také za ukázku přátelství mezi muži, které dokáže rozbít jen žena, která většinou dokáže fantasticky s muži manipulovat. Jinak příběh je ubohoučký a slaboduchý, stejně jako hlavní mužský představitelé. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ono to není vyloženě slabé, ale je to trochu slaboduché. Herci hrají tak, jak hrají a scénáři v brzku dojdou trumfy, a tak se herci různě pitvoří, a u některých, jako je Jack Black, to projde, ale při pohledu na trpící výraz Jasona Biggse nebo překvapivě nepřesvědčivou Amandu Peet, vám rychle dojde, že tahle komedie neoslní, ale úplná nuda nehrozí. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zapletka filmu je to nejlepší z celého filmu, protože netradiční a dala se využít pro spoustu šílených nebo pološílených gagu, kterými se mohl obohatit celý film.Což bohužel fungovalo jen první půlku a pak jako by se to vytratilo a přišly gagy, které zbytečně tlačily na pilu.Film tahnou Zahn a Black s Amandou Peet. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama