Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné , ovšem - Proč jsem se ženil ? bylo o něco lepší . Jo číča je fajn , ale místy trochu kulhala . Občas vtipné rádoby životní názory kluků a dívek působily místy trochu násilně a uřvaně . Ke konci se dalo dost předvídat jak , co , kdo , s kým . Taková typická černošská komedie bez ladu a skladu . Jak jsem již uvedl špatné to rozhodně nebylo , něco tomu ovšem chybělo . Více komediálních prvků a bylo by to zábavnější . ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Muži vs. ženy. A já v záchvatech smíchu. Je to předvídatelná komedie, ale já si u toho krásně odpočinula. Prostě vztahy, humor, romantika a spousta nádherných a ještě jednou nádherných černochů - to je jasné, že je to film pro mne:)) Jen škoda, že na konci to končí tak jak by si to každá z nás představovala. Realita je ale úplně někde jinde. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

opiumka 

všechny recenze uživatele

Romantická komeide, která je opravdu zároveň i komedie. Člověk sice nepadá ze židle v záchvatech smíchu, ale usměje se nahlas jednou i vícekrát za 20 minut. Romantika je také schůdná a ne nechutně sladká. Tedy až na konec. Samozřejmě, že musí dojít k napravení všech hříšníků a jak jinak než sladce, aby to potěšilo dámy - pro které je stejně komedie určena. Ale dle mého názoru se pobaví i mužská část populace. Lepší průměr. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama