Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

Gizzmo odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, otřesné, nejhorší....nic co by stálo za pochvalu a na to, že jde o komedii, tak jsem se smál pouze tomu jaká jest to TRAPÁ, NEVTIPNÁ "ujetina". Chtěl bych vážne poznat toho, kdo něco takového dokoukal do konce a nepotřeboval lékařské ošetření. To nejlepší z celého fimy jsou zřejmě jen závěrečné titulky, ke kterým jsem se ovšem už nedostal, protože zhruba ve 20-té minutě, mě to začlo tak neskonale bavit...až sem to VYPNUL....upřímě snesu hodně, ale co je MOC to je MOC... ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí... ()

Reklama

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl a dávám odpad, protože prostě žádnej slizkej kretén nebude dělat parodii na nejlepší film na světě. Tenhle paskvil neměl nikdy vzniknout a měl by se zničit. Jsem rád že jsem to nikde nesehnal, abych se na to koukl, asi bych se nasral ještě víc. Stačí že vím, že něco takového existuje. ()

zdenek305 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ani ne 1 minutu z tohohle "filmu" na youtube a dávám automaticky odpad už jen kvůli tomu, že se někdo neštítil pošpinit a znesvětit takovéhle mistrovské dílo jako je Pulp Fiction a udělat z toho tuhle... bohužel nevím, jak přesně to nazvat, jelikož komedie to není, parodie taky ne, nazývat to filmem asi nebude taky morálně korektní.... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Blbeček menom Bob Koherr sa chcel stať slávnym filmovým režisérom. Svoju kariéru chcel odštartovať náramne vtipnou paródiou na snímky Quentina Tarantina. Preto v roku 1997 zrežíroval titul "Plump Fiction". No bolo to tak stupidné, primitívne a trapné, že si už viac pri filme ani neškrtol. Nikto nechcel riskovať, že by znova natočil podobnú pičovinu. A tak milý pán Koherr skončil ako seriálový režisér na stanici Disney Channel, kde systematicky degeneruje vkus mladých divákov. Jedine na to je tento babrák dobrý. Jeho "Plump Fiction" bol mega odpad! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama