Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny efekt je založený na citátoch známych scén z úspešných filmov poslednej doby. Ako naznačuje názov filmu, najviac sa uťahuje z Tarantinových filmov a s chuťou sa tu prehrávajú scény z najrôznejšich gangsteriek, komédií a psychologických filmov. (PROROK14)

Recenze (102)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vážně „jetel“ jako prase. Jeden z nejtrapnějších filmů jaký jsem viděl, ovšem dovolím si tvrdit, že existují ještě horší parodie a to už je co říct, protože tohle byla vážně jedna velká píčovina. Zasmál jsem se u toho asi tak dvakrát-třikrát, většina postav byla neskutečně ubohá – ostatně jako celý scénář. Asi nejvíc jsem se bavil u linky s falešnými jeptiškami. Navíc to bylo celé neskutečně uječené a ta kráva na začátku v restauraci nebo ta dvojice rádoby sériových vrahů – katastrofa. Tu jednu hvězdu dám za finální hádku jeptišek… ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Skaldův příběh a hodnocení je podobné jako u mě. Ale kdybych dneska viděl toho ubožáka co "parodoval" (to slovo už nemůže být ani v uvozovkách, protože parodie je aspoň trochu vtipná) Travoltova Vincenta Vegu, dostal by pěstí. A nejen jednou. Anebo víte co, přineste mi radši "režizéra" tohohle, stydím se za to označení, filmu a nechte mě o samotě s ním a gumovou hadicí... ()

Reklama

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Přesně jeden a půl hvězdy. Podle mě to není pátý nejhorší film, existuje mnohem víc horších filmů než jenom čtyři, které ho předběhly. Proto dávám hvězdy dvě. Je tu pár dobrých vtípků a nápadů, u kterých jsem se dokonce nahlas zasmál, což se o některých současných českých komedií říct nedá. Filmu paradoxně škodí, že se drží pravidel žánru amerických parodií, kdyby si tvůrci přiznali, že fakt neumí točit a víc se utrhli ze řetězu, tak by udělali lépe. Na film jsem narazil náhodou a zaujal mě. Říkám si: „Na amatérkou parodii je to dost dobře natočené.“ Někdy uprostřed filmu jsem uviděl známějšího herce a začal pochybovat, jestli je to amatérský film. V závěrečných titulcích už jsem pochopil, že to natáčeli profifilmaři, sice nižší liga, ale přesto. Aha! Překvapení! To jsem nečekal. Proč na ČSFD má tolik odpadů a nenávistných komentářů si vysvětluji tím, že jsou to většinou fanoušci Tarantina a nesnesou, když si někdo kopne do jejich oblíbence a navíc si dovolí to nenatočit dobře. Je to uděláno jako lepší amatérská parodie, s několika fajn vtipy a dokonce občas s ne úplně dobře zvládnutou satirou. Tarantinův Pulp Fiction mám rád, a Plump fiction mě neurážel. ()

bernau84 

všechny recenze uživatele

Mám nejasný pocit že tady někdo někomu šáhl na boha a už ho všichni chcete kamenovat... jasně žádná brutální kvalitka to neni ale čtvrtý nejhorší film co kdy byl? proboha to snad ne! to jste nikdo neviděli nic strašnějšího? tady byly aspoň občas pokusy o vtip a to se cení... viděl sem to několikrát a že bych byl kdovíjak zhnusen to ne.... oproti Bláznivému exorcistovi nebo Pánské jízdě to ujde!!!! ()

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Mohlo by to bejt tak, že Plump Fiction by byla nejhorším filmem na Csfd.cz a Pulp Fiction nejlepším. A ty seš ten spravedlivej a já jsem ten pastýř, a svět je ten zlej a ten sobec. Tak by se mi to líbilo. Ale není to kurva pravda. Pravda je, že tohle je ten slabej a já jsem ta krutovláda zlejch kritiků. Ale, Ringo, snažím se, fakt tvrdě se snažím bejt ten pastýř. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama