Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (102)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s horšími i lepšími momenty. Dějově trochu děravé, ale ještě v únosné míře, atmosféricky velmi dobré, několik povedených krvavých momentů (hlavně tedy závěrečná sekvence), občas bohužel divné chování postav. Žádná pecka to vážně není, pouze film pro nenáročného diváka, co má opravdu rád thrillery (horory). 55% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho jak tuctový scénář vytáhne z šedi jeden pár cecků a prdelka.. Protože to co tu Paz předvádí je extrémní definice "tělesného herectví". Sama o sobě je to taková -v obličeji podivně nateklá- panenka s nádechem něčeho plastového, ale co si budeme říkat-ví jak se správně zavlnit, čím zakroutit a co vyšpulit tak aby to mělo ten správný efekt.. Když to navíc podtrhne nevtíravá ale rafinovaná kamera, může být ten příběh sebeblbější a tuctový, ale stejně to bude ve výsledku nadprůměrná podívaná..... Zajímavý film. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh to bol velmi zaujímavý.Je to o zdravotnej sestre ktorá vraždí pre ňu neverné svine ako predloha super,aj keď takých podobných filmov je už dost na filmovej scéne..Ale už tento film tak super nebol,scenáristicky totálne zlyhal vo všetkých bodoch.Nahoty tam bolo naozaj požehnane ale keby aspoň hlavná predstaviteľka Abby bola sympatickejšia tak by sa nato dalo aj pozerat,ale bola riadne škareda a veľmi neprijemný pocit som mal z nej.Jedine sympatickou herečkou bola K.Bowden s nou bol film troška príjemnejší.Podobný film je American Mary ale ten ma bavil o dosť viac.Skoro žiadne napatie až na to finále ktoré bolo riadne krvavé a umieralo všetko čo bolo na blízku,ale dobrý dojem to už nezachránilo ()

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že Douglas Aarniokoski jednou natočí ceněné dílo, pokud ovšem dostane do rukou kvalitní scénář. Zatím to tak podle hodnocení jeho filmů sice nevypadá, ale určitě to není špatný režisér. Nurse je seběvedomá filmařina s výborným vizuálem, ale špatně napsaná a s hroznou představitelkou hlavní role. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Anděl smrti...zpočátku jsem měl pocit, že tvůrci váhají mezi erotikou a horrorem (nebo spíše gore masakrem). Osobně bych se raději přiklonil ke druhému (erotiky a porna je všude kopice, kvalitních horrorů pomálu). Až v samotném závěru se autoři rozpomněli, co chtěli původně natáčet. Škoda jen některých očividně pixelových efektů, přeci jen, není nad skutečné maso. Velmi dobrá kamera se občas utrhne a předvede vypilovaný videoklip. Škoda, že příliš napětí si divák neužije. Protože jsem fandil Abby, byl jsem nakonec spokojený. Nejvíce si tedy divák užije odhalených zbrojních pasů, nejméně krve (byť se občas nějaká ta rudá fontánka objeví). Objektivně...2,5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama