Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Věřte tomu, že i v současné době je možné natočit výtečnou komedii o tom, že parta nerdů si chce "zasunout". V tomhle případě se ale nejedná o Američany, ale o Brity, kteří na tom jsou ale se sexuálními problémy stejně. Jen, jak se v případě komedie "Přizdis*áči" ukazuje, jsou schopni svůj problém řešit vtipněji a vulgárněji, ale s tím, že když máte rádi drsnější humor, budete se bavit. A bavit se budou i ti, kteří tak drsný humor nemusí. Film zachází hodně daleko. Ještě ne dvacetiletý mladík se olizuje se zhruba šedesátiletou ženou, která toho má na sobě asi tolik jako Borat na pláži, v bidetu leží hovno, které si užijete ve frontálním záběru, budete se cítit trapně, budete zhnuseni, ale pokud nejste puritáni, budete se s těmi pitomci pitomými neskutečně bavit. Dejte jim šanci, děti zavřete do jejich pokojů a užijte si zábavu, která vás dostane. Ale jak říkám, musím vás varovat, protože místy je ten humor skutečně hrubozrnný, ale díky tomu, že je z Británie, uvědomíte si, že fekální vtipy pořád ještě mají šanci uspět a že nerdi jsou hrdiny dneška. Není to jen "Big Bangem", ale právě i seriálem "The Inbetweeners", na který snímek navazuje. Pro mě rozhodně palec nahoru. Trapnost pořád může být vtipná! Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/mistrovsky-plan-nerdi-bel-ami-susi.html ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Jak sem si jen dovolil dat odpad, že jo? Návštěvnost v mém okénku rapidně stoupla, fuúu. Takže takhle: Já rád anglicky humor, opravdu rád, ale tady tuhle imitaci, která kopíruje už tak trapný americky tzv. joookeéé. Banda losers na čele s UK. Stiflerem, kterého slovník obsahuje základní slovíčka mladého sviště pussseee yeeah, booobs yeeeah, fuckt jo? Banda anglosaských chuligens de vojet EU čiks, přitom používají šarm a ostrovtip z prcíček, vychytávky z fekálních porns a sarkasmus samotného c-hausa. A nebo taky retardovaná kopie 100x (stokrát, hoši) viděného v "krásném" anglickém oblečku, od samotné královny. Sem velice rád, ze se veščina bavila, no můj opičí mozek tady tenhle sranec nechápe. Rád bych dal čiíislooo -1/10 ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Průměrné až podprůměrné. Má to být komedie, ale těch vtipných scén tu zas tolik není. Trošku to hraje i na vážnou tématiku, ale abych tomu nějak uvěřil, tak by to nesmělo být tak jednoduché. Čtyři looser-kluci, čtyři holky (z toho 2 hodně dobré). A vzájemně si k sobě hledají cestičku. A jde jim to docela lehce, i když by si každý kluk dokázal za své chování vytrestat nezájmem ze strany holek. A nakonec všichni tak nějak zčista jasna procitnou. Ale aby to působilo reálnějc, nesmělo by to být všechno tak rychlé. Do toho občas sprosťárny, které se tam často ani moc nehodí - takže takové nekonzistentní. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na tenhle film hlavně proto, že jsem viděl komedii a chtěl jsem vypnout. Nevěděl jsem, že to je vlastně pokračování vcelku úspěšného seriálu. Možná taky proto mě ty čtyři kluci neuvěřitelně rozčilovali. No, vysloveně srali. Postupem času mě ale všecko, co prováděli a jak jednali začalo bavit. Kolikrát jsem se i vysloveně zasmál. Nevím, jestli se úmyslně na ten film budu chtít podívat znova, ale když bude v tv, nechám ho zaplý. Jo a určitě bych se moc rád chtěl podívat na ten seriál... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Už druhá polovina poslední série vystrkovala růžky scenáristické beznaděje, která rafinovanost zápletek předchozích dvou sérií přebíjela nezvykle velkým počtem penisů a poklesem inteligence hlavních hrdinů na hranici demence. Film bohužel tenhle trend dál rozvíjí (zejména Simon, který má jít na vysokou, má asi o deset přebytečných koleček víc - wtf?) a nejméně třetinou filmu se táhne pocit, že z toho mohl být hodinový a mnohem chytřejší film. I tak tenhle výlet k moři se starými známými potěší, i když seriálem nedotčeni budou asi nechápavě v pravidelných intervalech obracet oči v sloup. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama