Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Průměrná vykosovačka, kterou sráží do podprůměru sterilní režie, nenápadité vraždy a tragikomické herecké výkony.Přitom nápad to není úplně špatný, bohužel jakkoliv je námět zajímavý, režisér jeho potenciál nedokáže absolutně využít a divák má vlastně celkem dilema, jelikož na jedné straně stojí narcistický sociopat s xichtem z obálky nového čísla magazínu People, na straně druhé je banda tupých kriminálníků s IQ nugátové koblihy, ze které stojí za zmínku snad jen neskutečně šukatelná America Olivo a mezi tím vším je peroxidní blondýna s Downovým syndromem, která stihla tenhle rok zprznit nejeden nadějný snímek.Takže žádné sympatie si k postavám nenajdete, vražd je málo a i přesto, že gore je slušné, kde nic není, tam ani cikán nebere.Nadějné béčko, které mělo určitě navíc, za den nebudu vědět vo co tam šlo.40%. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neučebnicový príklad rape n revenge. Je zaujimavé, že pri pár scénach som No One Lives dokonca uveril, že si na nič nehraje a šlape si svoju vlastnú cestu, ale väčšinu tíchto scén premordujú gýčové manýry, ktoré sme už mnohokrát videli a vobec nás neprekvapujú. Je pravda, že s rozpočtom to tento film nemá ľahké. Má dosť nedostatkov a mnoho tortury ide mimo kameru. Takisto aj spominaný "krimálny gang" má úplne amaterských hercov a scenár je v niektorích segmentoch naprosto debilný! Ale aj tak docela prekvapenie. Gore je tam celkom kvalitné, Luke Ewans všetkých morduj a jedna scéna je naprosto neskutočná. Takže suchý priemer, ale ako jednohubka postačí skvele. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Solidně nahypovaný exploitation. Když už jsem si tě jednou unesl a očipoval, tak jsi má a to si pamatuj. A nic na tom nezmění banda zločineckých týpků, kteří tě náhodou objevili spoutanou v kufru auta. Stejně z nich nikdo nepřežije. O to se osobně postarám. Postava Luke Evanse nemá ve filmu jméno a je v titulkách označena jako "Driver" a on sám od pohledu není nejpošahanějším magorem, ačkoliv likviduje ve velkém stylu a s ničím a s nikým se nemazlí. Unesenou obětí je blondýnka Adelaide Clemens. V krátkém sledu je to druhý horor, který jsem s ní viděl a když si to nezkazí, tak by se mohla stát princeznou hororu, protože tento žánr jí jde k duhu. Banda darebáků byla vybrána s takovou všehochutí a také s všehochutí byla postupně likvidována. Je možná škoda, že někteří její členové neměli tužší kořínek. Problém je komu ve filmu fandit. Unesená studentka je jednou z mála kladných postav, ale film nebyl vystavěný tak, aby se jí výrazně fandilo. Logické kiksy byly ve filmu ve větším množství a nedaly se přehlédnout i kdybych chtěl. Unesená netrefí únosce z jasné střelebné pozice, jiná dívka (Laura Ramsey) se nechá nelogicky podříznout přičemž vztah s maniakem nebyl ani trochu objasněný, unesená na útěku si poraní nohu a hned najde v lese obvaz a našlo by se toho i víc. Jenže tenhle hororový subžánr je přece jen orientovaný na něco jiného než na přísné dodržování logiky. A tady se daří náramně. Gore je špičkové, krev chlístá jak z prasátek, maniak si vleze do těla objeti, kterou rozpáře a v tomhle ohledu se film drží vysoko a dynamicky šlape. Vše se podělá až v závěru, kdy divně pojatý konec v podstatě popírající maniakovo předchozí úsilí, mně jednoduše k celému předchozímu konceptu neseděl. Takže tu jednu hvězdičku jsem přece jen nucen strhnout. Jinak velká spokojenost s talentovaným Rjúhei Kitamurou, který od mého posledního setkání s ním, výrazně přitvrdil až to nepřipravený divák nerozdýchá a taky nepřežije tuhle pekelnou krvavou jízdu. Mé hodnocení: 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dost podivný snímek, který se pořád ještě snažím plně pochopit, abych nemusel říct, že je to kravina. Pokud bych měl zůstat u rovného příběhu alá unesený mladý pár, vražda dámské polovičky, pomsta shodou okolností profi vrahouna na recidivistické rodince, pak bych asi taky musel jít s hodnocením ještě níž, ale......postava Adelaide Clemens mi tam hodně zamíchala kartama. Co ten chlápek byl zač a co vlastně bylo jeho cílem? Proč první slova té jeho kočky byla "She is not going to be same."? a "I will miss all this." Proč se sama zabila? ....jakoby věděla, že brzo umře. Proč měly obě stejnou jizvu? ....jakoby jedna měla být náhradou druhé. No nevím no.....Každopádně když už nic, je to kvalitní gore jízda, takže za mě dívatelnej průměr se spoustou otázek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono někomu podříznout holku je samo o sobě dost na hovno. A když je ten někdo psychopatickej zabiják, kterej se prsí tim, že nezabíjí po jednom, ale po skupinách, je to na..............no slova to asi dostatečně nevyjádřej. Buď jak buď kouká z toho pořádná sekaná pro všechny zúčastněný. Jednoduchý, přímočarý, krvavý, dobrý. 70% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama