Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tahle britská odrhovačka mi zachránila večer. Sice jsem málem také nepřekousl začátek, když se tam jen představují šulíni jeden odpornější než druhej, ale po pul hodině to nabralo zcela jiný směr. Pár zvratů je povedených a nakonec si svou zápletkou film plnou pozornost získá. Škoda že není taková pestrost při hraní "vadí nevadí" a ubližování si také většinou končí tím, co kdo do koho píchne - vlastně nejen ubližování :) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že mám úchylku na filmy, kde si zahrávají s psychikou postav do takové míry, že se oběti prostě vykydlí mezi sebou, ať se jim to líbí, nebo ne, hlavně když zbude naděje, že se z toho pozabíjením kámošů vylíže alespoň někdo. Battle Royale, nebo Would you rather jsou sice větší guilty pleasure, ale ani Truth or dare přes svou průměrnost a okoukanost příliš nezaostává a já se z devadesátiminutové stopáže nudila jen sporadicky. Obsazení mě mile překvapilo, šéf celé téhle srubové akcičky (rozuměj - záporák) mi byl kupodivu nejsympatičtější, ale ani oběti mě tentokrát vyloženě neprudily, což je u nízkorozpočtového thrilleru skoro zázrak. 60% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak trošku mi to připomínalo http://www.csfd.cz/film/267507-loved-ones-the/ (5*). Možná to bylo prostředím, studenti, styl zabíjení ... Nečekal jsem, že se budu u tohodle tak suprově bavit. Nebudu psát, že tenhle film nemá chyby, má, ale je to zas po dlouhé době, co se mi opravdu líbilo a co bych si v klidu pustil někdy znovu. Teenagerská svižná vyvražďovačka s dobrými herci. A hlavně to má přesně tu skvělou anglickou atmosféru. Po dlouhém váhání těch 5* prostě dám. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Film sice bez nahoty, ale na mě až moc zaměřený na s*x a drogy. Nemám rád mejdany ani diskotéky. Atmosféra, když přijedou do skromné chatky byla slušná, hlavní záporák nebezpečný. Poté to nejspíše režisér neuměl pořádně uchopit a nevěděl, co nebo jak vlastně natočit. Pointa celkem slušná, ale určitě ne šokující a dal by se rozhodně vymyslet mnohem lepší závěr. Týpci jako filmové postavy tzv. zlaté mládeže nesympatičtí, což tak mělo být. Režiséři se musí umět zvládat lépe konce cca poslední dvacetiminutovku. To vidím, jako zásadní v dnešní světové kinematografii. Hlavně za ty narážky na s*x dávám 3* (to do hororu nepatří). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama