ČSFD.cz

• Žebříčky
  • Filmotéky
  • Uživatelé
  • Diskuze
Ochutnej novou "ČSFD 2021" s rozšířenou sekcí "VOD" s přehledem filmů a seriálů lokálních VOD služeb (zatím bez možnosti přihlášení) ;-)
Chceš se technologicky podílet na vývoji ČSFD.cz? Pokud ovládáš Python a PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe!
Vláda-Série 3

V Dánsku já se narodil (S03E01) (epizoda)

• Dánsko

Kamera:

Jørgen Johansson

Halfdan E.

Hrají:

Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Søren Malling, Pilou Asbæk, Mikael Birkkjær, Michelle Bjørn-Andersen, Emil Poulsen Dam, Alastair Mackenzie, Freja Riemann, Charlie Top-Nørgaard, Jens Albinus, Julie Agnete Vang Christensen, Lars Knutzon, Søren Spanning, Jens Jacob Tychsen, Benedikte Hansen, Anders Juul, Kasper Lange, Thomas Levin, Christian Tafdrup, Lisbeth Wulff, Michael Asmussen, Kjeld Nørgaard, Per Scheel-Krüger, Ines Laimins, Au Hin Wai, Morten Bjørn, Jeanett Rytter

Střih:

Tina Helmark, Charlotte Laustsen, Lisbeth Rishøj Olsen, Lene Majgaard Arentsen

Kostýmy:

Stine Thaning, Trine Finnich, Pia Anthony
(další profese)

• Od projevu, kterým Birgitte Nyborgová vyzvala dánské občany, nechť sami v parlamentních volbách rozhodnou, kdo má být premiérem, uplynulo dva a půl roku. Birgitte po prohře ve volbách z politiky odešla a nyní přednáší a má post v představenstvu mezinárodní farmaceutické firmy. V čele dánských centristů stojí kariérista Jacob Kruse a spolu s ním strana zásadně rezignovala na své výchozí ideje, což nově stvrdilo podpoření změn v imigrační legislativě navržených kabinetem pravicového premiéra Larse Hesselboa. Právě toto zpronevěření se myšlenkám, které Birgitte v politice zastávala, ji vede k myšlenkám na návrat do politiky. Katrine Fonsmarková je stále hlavní hvězdou TV1, ale její práce se střetává s výchovou malého syna, o kterého se musí starat její matka. Navíc v TV1 dochází k zásadním personálním změnám a na post programového ředitele, kde doposud seděl idealista s vizí a hodnotami, přichází výkonnostně orientovaný managerský typ Alex Hjort.(Česká televize)
  • přehled
  • diskuze

Komentáře

• všechny komentáře uživatele (k tomuto TV seriálu) /
    pirduch

Jo, začátek skvělej, Kaspera bez vousů jsem málem nepoznal,ale pobavila výměna rolí jeho a manželky-on v TV, ona u Birgitte. Už se těším na další díly.(15.2.2017)

• všechny komentáře uživatele (k tomuto TV seriálu) /
    triatlet

V Dánsku jsem se sice nenarodil, ale Dánsko jsem si zamiloval. Stejně jako Birgitte. Máš můj hlas, Birgitte. A těším se na dalších 9 dílů. Parádní rozjezd 3. série.(14.2.2017)

• V Dánsku já se narodil (S03E01) Photo © DR Fiktion

žádní fanoušci

Dánsko V TV od: 01.01.2013 DR1
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Česko-Slovenská filmová databáze © 2001-2021 POMO Media Group s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Provozovatel a redakce | Reklama a marketing | Všeobecné podmínky užívání a ochrana osobních údajů | Vývojáři | Napište nám

Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. | Doporučujeme: překlady, reklama