Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (208)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na zavŕšenie trilógie a možno až tak dlho, že naše očakávania predčili realitu. Trojka stonožky už nejde v nechutných explo šľapajách svojich dvoch starších sestier. Skôr ako to už viacerí spomenuli si robí srandu sama zo seba, a zrejme aj z divákov. Dieter Laser je vynikajúci a ťahá celý film ako sa len dá. Nebiť jeho, neviem neviem aký dôvod by som mal pozerať sa na film viac ako 20 minúť. Sám to však nezachráni. Na to podstatné, teda samotnú ľudskú stonožku čakáme takmer až do záveru filmu. Aj keď tu bolo zopár poriadne nechutných scén aj mimo toho, na viac ako 3* to nestačí. Môžme však byť aspoň radi, že zakončenie trilógie nie je úplna blamáž ako sa to už viackrát v minulosti stalo. 65 %!! ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Dvakrát ten istý vtip už síce vtipný nieje ale trojku rozhodne nepovažujem za takú tragédiu ako sa rozširuje po internete, a ako na ňu kydajú fanúšikovia prvých dvoch častí. Jasné, pôvodný zámer zhnusiť diváka do morku kostí sa vyparil, už tu nejde ani tak o gore a explicitné znázorňovanie mučenia, utrpenia atď. Za to, musím podotknúť, že je to príjemná satyra režiséra Toma Sixa, na samého seba a celý ten Doterajší kult, ktorý sa krúti okolo jeho stonožkových filmov. Dej nás privádza do americkej väznice, kde sa to riaditeľovi a jeho účtovníkovi akosi vymyká z rúk a z pod kontroly. Paradoxne ho hrajú obidvaja herci, ktorý si zahrali hlavné úlohy v predošlých častiach. Príjemné bolo aj to. že väčšina hercov z predošlých častí si tu odohrala nejaké role. Či už boli väzni alebo tak. Napríklad si tu zahral aj totálne skrachovaní herec Eric Roberts (Vyzeral hrozne, toho musel život či alkohol riadne zbičovať) alebo príjemná pornoherečka Bree Olson. Väčšina deja sa pohybovala okolo týchto dvoch, spomínaných, skrachovancov,riaditeľa a účtovníka, ktorý si nevedeli dať radi z väzňami, skúšali, mučenie, kastráciu, no nič nepomáhalo. Až účtovník nabehne z dvomi filmami ľudskej stonožky, že našiel spôsob ako ušetriť peniaze a zároveň si udržať rešpekt a aj znížiť recidívu. Prizvú aj samotného režiséra Toma Sixa, ktorý tvrdí, že mu lekári potvrdili, že je to lekársky možné. Takže on sa rád a ochotne bude podieľať na operáciach zo zvedavosti. Ako, je to nič moc, ale celí čas si to robí zo seba srandu a to si cením. Napríklad, pred operáciou sú pustené obidve časti väzňom a oni počas premietania kričia že: Fúúj, to čo je za nechutnosť, tieto filmy by mali byť zakázané, utratiť takých tvorcov a tak.. Chápete? Tí najväčší vrahovia a násilníci to kričia. Každá časť mala niečo do seba ale neviem, čakal som od nich viac. Ani tento kúsok, veru, nepodedil logiku. Ale dá sa, videl som aj horšie kraviny. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tome, Tome. Pobavil jsi mě. Svým způsobem samozřejmě. Lidská stonožka se mi stala osudnou, a to tak, že jsem díky ní poznala svou spřízněnou duši. Tři roky jsme spolu čekali na třetí díl, který... no... který je jiný. Což je fajn, protože koho by bavilo koukat na to samý? Jsem ráda, že se každý díl stylizuje do jiný podoby, a tak si každý může najít to svoje. Samozřejmě bych tomu mohla vyčíst tisíc věcí, od uřvanosti filmu až po kolikrát fekální a debilní humor, ale nemůžu si pomoct, dneska mi to prostě sedlo a nějakým divným způsobem pobavilo. Co se dá dělat, holt jsem nevkusný člověk. Takže ještě jednou, díky Tome za tuhle skvělou trilogii, ačkoliv do srdce se mi zapíší pouze první dva díly. Třeba se ještě v budoucnu dočkáme celovečeráku Lidský housenky... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá. Z celé trilogie shledávám tento díl o velký kus nevydařenějším. A to se točil kolem stonožky ze všech dílů nejméně, protože se sympatický ředitel věznice dlouho zdráhal uposlechnout radu jeho plnoštíhlého poskoka. Nejvíce si mě získal všudepřítomný humor. Pravda, že ke konci už se staly ředitelovy záchvaty lehoulince stereotypní a tím pádem i malinko nudné, ale dlouhou dobu ovládaly moji bránici. Komu Boss k srdci nepřiroste, ten se, věru, bavit nebude. Nakonec byla stonožka přeci jen vytvořena. Tom 6 tak nadhodil rukavici vězeňskému systému spojených států, jak vést věznice správně a efektivně. Je jen otázkou času, než se tohoto brilantního a vysoce ekonomického řešení někdo chytí a podobně půvabnou stonožku zrealizuje. Co dále dodat? Snad jen pokud někdo opravdu očekával horor, tak po zhlédnutí úplně spokojený nebude. Tento díl se nese v těžce komediálním až sebe parodizujícím duchu. Za mě ovšem rozhodně dobrý! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Tom Six na Twitteru před produkcí filmu uvedl, že tentokrát je jeho přáním udělat lidskou stonožku z 500 lidí. (KajusaK)
  • Jediný film z trilogie, kde není úplná nahota, ale je zde vidět pouze část hýždí vězně. (LUKICKK)

Reklama

Reklama