Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco v intencích předešlých dvou dílů s tím, že Sixova zvrácenost tady dosáhne svého vrcholu, ale to jsem se zmýlil. Holanďan to pojal trochu jinak a satira (nebo co to bylo) v jeho podání na mě absolutně nefungovala. Přiznávám Dieterovi Laserovi momenty, kdy mě svým zjevem či výrazy dokázal pobavit, ale toho přehrávání bylo moc. Přicmrndávači v podobě Harveyho a Bree Olson nestojí za řeč, ačkoliv na druhou jmenovanou se sem tam aspoň hezky dívalo. Bylo tu i několik blééé momentů jimž jednoznačně vévodí kastrace s průstřelem tlustého střeva. Ale co se stonožky týče, tak tu všechno bylo společensky korektní, dá-li se tomu tak říkat. No doufám, že Six dostonožkoval a ukáže také něco nového, protože závěr trilogie ukazuje, že tomuto tématu už došel dech. 30% ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Dieter Laser, nar. 17.2.1942 (73 let), Kiel, Německo. Kdo by čekal takový věk a takový úlistný, úchylný, urputný a ustavičný hlas? U mě doma: Ona: Ježíš na co se to díváš?(scéna znásilňování ledviny) Já: Beze slov ...jen řežba. Film je nadupaný kýčovitýma a krutýma hláškama. " Nemám čas se bavit o fanouškovských sračkách". Druhý den po shlédnutí se mně to vrací do hlavy. .Dieter je totální ďábel. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Uřvané, nechutné, trapné, bez napětí, bez krve, bez nápadu a bez vtipu. Tom Six měl blízko k dobrému hororu akorát v případě jedničky. Dvojka i tahle ptákovina je v podstatě nesledovatelná. Naprostá ztráta času, přitom Six se zdá být od pohledu docela sympaťák, ale jako režisér u mě nepochodil. ODPAD ! ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Tom Six tu celých sto minút poukazuje na svoj jediný filmový úspech lacným humorom s lacnými hercami stále dookola...Nemôžem povedať,že niektoré momenty neboli vtipné,no od tretieho pokračovania Human Centipede som čakal úplne niečo iné,ako len stupídny humor.A samozrejme nesmiem zabudnúť na čerešničku na torte a tou je retardovaný Eric Roberts,ktorý je dokonalý klinec do rakvy pre túto sračku... ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Ono, od Toma Sixa som čakal už asi fakt všetko, ale že sa začne vysmievať sám sebe a svojím predošlým dielom tak to snáď nikto neodhadoval. Nie je to už horor, ale taká fekál-nezávislá-hovno-sračko komédia s pritepleným humorom, ktorý mňa osobne celkom pobavil. Bohužiaľ kvalitami sa s prehľadom jedná o najslabší zo všetkých troch dielov. Už len čakám s čím pre svojich verných fanúšikov príde Mr. Six nabudúce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • V tomto dílu se vyskytuje pouze jedna žena. (LUKICKK)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)

Reklama

Reklama