Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Recenze (80)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Filmů o strádání v nešťastných vztazích nebo o hledání ztracené cesty rodiče k dítěti už bylo natočeno mraky, tento k tématu přistupuje s velmi příjemným nadhledem, nadsázkou a neváhá sklouznout k milé ulítlosti. Skvělý Sam Rockwell se stává objektem úvah, zda je příjemnější být „feel good“ na chemické nebo přirozeně citové bázi. Komedie, která ve mně vyvolala poměrně sympatické dojmy, škoda, že Olivia Wilde je pouze na předpis :) ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu oddechovka, která zlehka pobaví, hezky zabije čas a vy toho času litovat nebudete. Chvílemi mi připadalo, že se dívám na něco, co muselo být natočeno už 15 let zpátky a já to jen minul. A byl to příjemný pocit... Navíc Olivia v roli znuděné paničky je opravdu sexy, takže se je i nač koukat :) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell i přesto, že nepatří k těm nejznámějším a nejvyhledávanějším hercům mezi širším publikem, tak ten jeho styl a tak trochu punkový kukuč mě vždycky dokáže fascinovat a mám ho rath (zatim nemůžu říct miluji ho, na to jsme se ještě dost nepoznali). Zde je na začátku na pěst, totální podpantoflák, ale potom co párkrát obtáhne totálně šukézní Oliwii, tak se z něj stane takovej alfa samec, že ta jeho čubka nestačí zírat. Opravdu, po té proměně mě začalo totálně bavit sledovat všechny ty zfetovaný výrazy a ty jeho eskapády (závod na kole je na topu). Škoda, že tohle asi nepůjde do kin, zábava to (alespoň pro mě, pro většinu asi podle hodnocení ne) opravdu je stejně jako třeba taktéž méně známí Drinking Buddies. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezaujímavý film. Sam Rockwell nastajlovaný ako Edward Norton vo Fight Club-e s vernou, no oveľa horšie zahranou postavou, ako bola jej predloha. Olivia Wilde absolútne bez sexepílu, príbeh plochý a nevábne zakončený. Jediná zaujímavá scéna bola v posteli po tom, čo Sam našlapaný amfetamínom prvýkrát sexuálne uspokojí svoju ženu. Netreba vidieť. Realita je zaujímavejšia. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už by som sa mohla poučiť, že "Komedie/Drama" je takmer vždy 20% komédia a 80% dráma. V tomto prípade je tento pomer ešte omnoho horší. Takže som bola znudená asi rovnako, ako hlavá postava za pultíkom v lekárne. Dobrá dráma ma zasiahne do srdce, komédia by ma vraj mala rozosmiať, ale toto? Myslím, že takmer úplne zbytočný snímok, v ktorom je Rockwell pre ženské očko a Wilde pre mužské očko a po týždni si nepamätám, či som to videla. 2* ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já mám prostě rád podobné příběhy, kde se začíná doslova na nule a vše eskaluje až do situace, kdy to vypadá beznadějně, což se následně snadno povede spravit a vše se dostane zase do normálu (určitě je pro to nějaký termín). Olivia Wilde je jako vždy hot, Rockwell tradičně slušný a vůbec všichni jsou tu alespoň snesitelní. Má to několik parádních scén, ale kvůli mdlé první polovině nemůžu jít výš, než 3. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Až skoro čtyři. Nenudilo, pobavilo, oblíbenci Olivia Wilde, Michelle Monaghan a Sam Rockwell hráli velmi dobře. „Nemůžeme pomoci každému, ale každý může pomoci někomu." ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Nemôžeme pomôcť každému, ale každý môže pomôcť niekomu.“ PS: O. Wilde is still hot and sexy!!! Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Petyas 

všechny recenze uživatele

Když si člověk trochu zobne, hned je ten svět růžovější a zábavnější. A když člověk ví, jak si správně namíchat koktejl, tak může i létat ..... nebo vyhrát Tour. Nakonec dost zábavné. 65% (+10% za 13ku ;-)) ()

quip 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Wild Target jen bez Emily Blunt (ale zase se Samem Rockwellem, který si do filmografie přidal další film s tanečními kreacemi), bez střílení, s voiceoverem Jane Fondy (dafuq?) a pár hezkými silničními koly. Člověk nemůže mít vždycky všechno. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Tradiční bezpohlavní filmy nabušený mnoha dobrými herci. A opět: je Michelle kus, to jen takovej údaj pro mě, abych na to nezapomněl :D. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od tohoto filmu nečekal a nakonec to nebyla špatná podívaná. Rockwell neskutečně sedí ve své roli a stejně tomu je u jeho kolegyň a kolegů. Celkově odpočinková televizní podívaná přesně ve stylu Film+ nebo Filmboxu. ()

thomasnikrs 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neměl náladu na to, abych napsal nějaký komentář, ale mám dobrou náladu a večer jsem se náhodou připletl při návštěvě ke sledování tohoto filmu a musím se opravdu kladně vyjádřit k Samu Rockwellovi, kterého mám bohužel díky filmu "Zelená míle" zaškatulkovaného do "nemusím".. V tomto filmu podal skvělý výkon. Rey Liotta se ve filmu objevil jen párkrát, ale Jane Fonda, která na závěru v cca 20 vteřinách pronesla dvě tři věty, si myslím ani nezaslouží být uvedena v titulcích, nebo rozhodně ne pátém místě... ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku poklidný filmem jenž zaspal svůj vetší potenciál. Nevím kde se to zmrsilo, ale dat tam o fous lepší herce, lepší režii, vypustit par srdceryvnych dialogu a zvětšit rozpočet, myslím že 80% by bylo přijatelných. Jenže tohle se nestalo a tak z toho vzniklo tohle, kde stále čekate ze se něco stane a vono to porad nechodí. Jede to v jedné lajne od začátku do konce. Pozor ale ! Není to vůbec špatné, od filmu jsem nic nečekal a dočkal jsem se dobře zábavy a přijatelného příběhu. Za me je to zasloužených 60% ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Better Living Through Chemistry je další z řady "suburb" dramedií o útěku z nudného stereotypu manželství, která je speciální především díky ženě, za kterou z šedi domova utíká lékárník Sam Rockwell. Olivia Wilde, tentokrát trochu nezvykle na blond, je rozhodně žena, ze kterou bych bez váhání utekl taky, klidně i s pár práškama v kapse. Zvlášť pokud bych měl doma takovouhle cyklobláznivou manželku. ()

dannyfe 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie s práškama, nebyla žádná ujetá, praštěná a hloupá jako tucty komedií z USA. Je to pěkný příběh , který to dotáh až do konce. Netušil jsem až do poslední chvíle jak to dopadne. ()

Reklama

Reklama