Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminální příběh o tom, jak se dělil majetek rozvedené ženy... Naďa (D. Veškrnová) se nechce po rozvodu dělit o majetek se svým, již bývalým, mužem (J. Hanzlík). Kolegyně (N. Konvalinková) jí poradí, ať si najme partu, která její byt naoko vykrade a své věci pak dostane zpátky. Jenže situace se nevyvíjí tak příznivě, jak to zpočátku vypadalo. Nejen, že ji „parta“ okrade, ale Naďa se stává navíc objektem vydírání své kolegyně i jejich „kamarádů"… (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

DAJAAAA 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě zaujala scéna,jak paní Štěpánková ladí Svobodnou Evropu,navíc s hlasem svého bratra Martina, který emigroval za socialismu na západ. Podíval jsem se na rok vzniku filmu a čumím,jak už moc to bylo za slavné "Perestrojky"uvolněné, že i ve filmech dělali reklamu Svobodné Evropě. Inscenace průměrná a chvilkami i díky režii pana Dudka mi to připomínalo Nemocnicí na kraji města. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pohodové kriminální rodinné drama s prvky humoru, s velmi dobrým hereckým obsazením. Vyniká především Jaromír Hanzlík. Zápletka je velmi originální, i když si nevzpomínám, zda může být na reálném základě, ale působí velmi věrohodně. Uspokojilo mě taktéž finále filmu. No, podívejte se, co jsou všechno ženy schopné vymyslet :-) ()

Reklama

jakoby 

všechny recenze uživatele

V teto inscenaci je Nadenka potvora, ktera navede svou cerstve rozvedenou kamaradku k podvodu a potom ji vydira.Dagmar Veskrnova uz neni diblik ale uhlazena doktorka . Vybuch Jany Stepankove, tady jako Mudr. Nemcova, kdyz zjistila, ze reditelsky chrup se spalil byl tak presvedcivy, ze jsem se sama bala o premie. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Paní prezidentová je pěkně nakrklá, když ji Hanzlík opouští. No jasně, takového fešáka nemít ve svém kurníku naštve a co teprve když zanáší i do jiného. Hodinová přehlídka lidských vlastností, kde vévodí vypočítavost, touha po pomstě, manipulace a vydíraní je krásná ukázka lidského charakteru, kterým se obklopujeme denně.. aneb Mám-li jít ke dnu, půjdeš se mnou. Moc fajn kousek. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Krimi tv inscenace o rozvádějících se manželech , přičemž ona má problém s tím, aby mu vydala cennou sbírku tak radši zfinguje loupež vlastního bytu, což se neukáže jako dobrý nápad. Není to nějaké veledílo, ale překvapivě to udrží pozornost celou hodinu a je to skvěle obsazené, přičemž nejvíc se mi vryla do paměti hysterická scéna Jany Štěpánkové. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je scéna, kdy Jana Štěpánková (Dr. Němcová) poslouchá rozhlasovou stanici Svobodná Evropa, kde právě mluví její bratr Martin Štěpánek, který tam skutečně po emigraci pracoval. (sator)

Reklama

Reklama