Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wendy riskuje kariéru, když se přestěhuje, aby se k týmu přidala natrvalo. Pro Holdena a Billa je stále těžší se vyrovnávat s emocionální intenzitou jejich práce. (Netflix)

Recenze (22)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre viacerých jedna z najlepších epizód mi paradoxne príliš nesadla. Množstvo súkromia, pričom to má síce svoje opodstatnenie, ako sa práca prejavuje v súkromných životoch hrdinov, ale radšej by som trávil viac času vo väzení, či na mieste činu. Scény s neviditeľnou mačkou sa zdajú byť zatiaľ tie najzbytočnejšie v sérii, ale možno iba prebieham udalostiam. No a vrah milujúci lodičky ma masturbáciou pred vyšetrovateľmi príliš neohúril, možno keby za tým všetkým nebola zase dominantná mamina... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět zkrátka potřebuje takový divný, do věcí zapálený Holdeny, aby došlo k posunu. Staré (smýšlení) vystřídá nové. Ale já si zkrátka nemůžu pomoct... s Debbie na mě působí jako psycho pár, u kterýho bych se nevidila, kdyby nakonec měl na svědomí taky pár obětí. Osobní linka Billa - super. Baví mě i Wendy. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, siedma časť z desiatich, už to môžem povedať natvrdo: ak sa niečo ku koncu vyložene nepokazí, pôjde o jeden z najlepších seriálov roka. Napriek vážnej téme je chytľavý a zábavným ho robí chémia medzi postavami (nielen ústredné duo, ale aj jeho partnerky + kolegyňa). Tentokrát navštívime nového sériového vraha a znova je to mrazivé a takmer dokonalé. A som zvedavý, ako to nakoniec bude s mačkou :-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmička se dobře zaměruje na background hlavních hrdinů a jejich vlastní osobní problémy a nešvary. Divákovi tak dávají tvůrci nahlédnout pod pokličku životů "těch dobrých" a trochu vyrovnává jinak jednostranný drobnohled směrem k těm co jsou za mřížemi, tím pádem centralizuje celkový záběr na danou problematiku. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charisma našeho mladšího z agentů, ambiciózního Holdena, se bohužel občas rovná osobnímu kouzlu nějakého průměrného českého seriálového herce. Ještě, že se tenhle díl zaměřuje víc na ostřílenějšího Billa. Díl hodně věnovaný masovému vrahovi, kterého vzrušovaly a měl doma několik párů dámských bot. Znovu s ním vedou zaujatější hovor než s vlastní přítelkyní/manželkou. A to je další ze zajímavých témat, které Fincher a jeho tým rozehrává. Vypovídá o osamělých/smutných mužích, kteří neumí komunikovat se svými nejbližšími. Začínám tak rozumět tomu, proč je velký prostor věnovaný i právě soukromí našeho tria. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Dr. Wendy Carr (Anna Torv) si po poslechu nahrávky sundá sluchátka a zeptá se: „Co je v krabici?“ Jde o možnou narážku na Fincherův film Sedm (1995). (Tomas_TM)

Reklama

Reklama