Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Luqi 

všechny recenze uživatele

Súdnych procesov z prostredia armády tu už bolo habadej a tak sa to scenáristi pokúsili posunúť ďalej dvoma prvkami: veľmi výrazným nátlakom na obhajcov aj v podobe pokusov o vraždu, ktorého cieľom bolo vytvoriť napätie a druhá bol prekvapujúci záver kedy sa z nevinného nakoniec vykľul vrah.............. Bohužiaľ spojením týchto vecí logika dostala totálne na frak, čo u takéhoto žánru by sa stávať nemalo . .............. A keď už teda to prekvapenie na záver, načo preboha tá klišeovitá bitka a strieľanie, veď to sa dalo urobiť oveľa lepšie............... Nečakal som od toho veľa a ani som nedostal........... ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý scénář sráží tuto kriminálku s armádním nádechem do průměrných vod, když závěrečný twist je těžkopádný a překombinovaný. Duo Ashley Judd & Morgan Freeman se sice snaží, ale dojem zůstává spíše rozpačitý. Téma přirozeně stokrát provařené, ať už v amerických seriálech nebo filmech. 5/10! ()

Reklama

Caaslav 

všechny recenze uživatele

dávám 5 hvězd, a to ne kvůli tomu, že by tenhle film byl tak dobrý, ale proto, že ve skutečnosti není zas až tak moc špatný, jak na něj poukazuje zdejší hodnocení. První půlka je poměrně našlapaná, druhá půlka začíná lapat po dechu, ale když může taková ptákovina jako Gran torino být mezi 20-ti nejlepšími filmy dle hodnocení na csfd, tak já můžu být klidně medvídek Pú......................69%...................... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Claire Kubiková (Ashley Judd) prožívá nejšťastnější dny svého života. Je velice úspěšná právnička, a se svým manželem Tomem (Jim Caviezel) právě plánují potomka. O to víc ji zarazí, když je její manžel zatčen FBI. Zjišťuje, že její manžel je vlastně nekdo úplně jiný, a je armádou obviněn za vraždu několika vesničanů kdesi v Kolumbii. Navíc tu něco nehraje .. jako obhájce její muž dostane nezkušeného mladíčka (Adam Scott). Takže se sama vrhá do obhajoby svého manžela, za pomoci zkušeného právníka Charlie Grimese (Morgan Freeman)... Obyčejné vojenské drama, na které se ovšem velice dobře kouká (Ashley to moc sluší), navíc Morgan Freeman je alkoholik (tedy asi ne přímo Morgan, ale jeho postava), kterou také stvářil perfektně... Až na spackaný konec je to docela dobrý film.. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Film s několika dějovými zvraty, které překvapí a potěší. Přesto je jasné, že se tenhle film asi zrovna nestane věcí, kterou bych si pouštěl vícekrát. Morgen Freeman dobrý, ale ne v životní roli. Jinak film nepotěší poměrně vlažnými hereckými výkony, kor ze začátku se mi zdálo, že člověk obviněný z vraždy by asi s úsměvem trochu víc šetřil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)
  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)

Reklama

Reklama