Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

nemer 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kdo neznají původní černobílé Three Stooges, je tento film asi zbytečný. Nicméně pro ty, kteří si oblíbili původní (nejstarší) násilnické grotesky této nerozlučné trojky, to není až tak špatná podívaná. Pořád lepší než soudobá ubohá česká tvorba. Samozřejmě kvality originálu tento film nedosahuje ani částečně, ale dívat se na to dá, nejvíc na škodu je přizpůsobení pro dětského diváka, resp. celou rodinu. Část filmu, zejména dojivé scény, jsou až přespříliš sladce americké. A ač jsem stará intelektuálka (mimochodem pochybuju, že tato kategorie dneska ještě reálně existuje, bývávalo), někdy je taková stupidita tisíckrát lepší než veleintošský debilní film (a že takových je :) ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

" Farelly Brothers " patří mezi mé NEJ režiséry, tedy aspoň co se komedií týče. Sice toto dílo nepatří mezi jejich TOP komedie, ale na druhou stranu špatný to také úplně není. V dětsví jsem sledoval původní seriál " Three Stooges " a tak mohu porovnávat. Nedovedl jsem si představit, jak by mohla tato groteska fungovat v dnešním době, ale ono se to Farrelům docela povedlo. Je pravda, že je to hodně jednoduchý humor, herecké výkony jsou spíš podprůměrné, ale na druhou stranu je tam hodně dobrých gagů, kterým se divák zasměje. PS: Kdo nesnáší grotesky a humor bratrů Farrellů, tak ať na to radči nekouká, byla by to pro ně nejspíš ztráta času. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Unikátní blbost. 😀 Poznámka: Zcela vypněte mozek, a nic v tom nehledejte. Šílené scény v sirotčinci, a vlastně i za ním. Ty tři jsou naprostý idioti a cvoci. Některé scény jsou nereálné, a občas i trapné. Poznámka: Český dabing je příšerný, což je škoda. Poznámka: Tolik facek jsem ve filmu nikdy neviděl. 😀 Hvězdiček 3 ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní a stupidní zároveň, ovšem pointou těchto filmů je právě onen bezmyšlenkovitý humor, který může rodinný večer proměnit ve spoustu zábavy. Občas zajímavý nápad a slušné kaskadérské kousky. Pokud by roli vzal Jim Carrey nemyslím si, že by to dopadlo o moc lépe. Hvězda navíc za nádhernou záporačku Sofíi Vergaru. 3/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)

Reklama

Reklama