Reklama

Reklama

Svědci paranormálních jevů

(seriál)
  • USA Paranormal Witness (více)
Dokumentární / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 46 h 16 min (Minutáž: 42–63 min)

Hrají:

Adam Christie, Will Conlon, Zoe Gamache, Nick Stathas, Jordan Gray, Brielle Robillard, Sharon Belle, Val Cole, Nick Smyth, Mary-Elizabeth Willcott, M.E. Lewis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Poznejte příběhy lidí, kteří se na vlastní kůži setkali s nějakým paranormálním jevem. Poslechněte si vyprávění malé dívky, která vídá neviditelnou kamarádku, bývalého vojáka, kterého vyděsil chlupatý tvor podobný člověku, rodiny, která se nastěhovala do strašidelného domu, a mnoha dalších... V této reality show uvidíte očitá svědectví i dramatické realistické rekonstrukce paranormálních jevů, které se příčí veškerému vysvětlení. Svědci paranormálních jevů vás vezmou za hranice hranic neznámého. Setkání s duchy a mimozemšťany jsou jenom zlomkem zvláštních a podivuhodných událostí obsažených v této fascinující kronice veškerého neznáma. V žádném případě se nedívejte sami! (TV Prima)

(více)

Recenze (44)

RedEagleSK 

všechny recenze uživatele

No ty pičo má to lepší efekty, děj, herce, atmosféru i CGI než dnešní áčkové horory, přesto na tenhle seriál skutečně nebudete mít nervy. Né kvůli hororovým lekačkám, ale proto, že pokud tenhle seriál sledujete v televizi, každých 5 minut je rozkošně přerušen 5-ti minutovou reklamou. Ze sledování seriálu máte pak stejný zážitek jako z přerušované soulože vaší manželky a jejího milence. Po asi tak sedmé reklamě mrdáte na to a jebnete dálkovým ovládačem o zem tak silně, že sousedka pod vámi v důchodovém věku které straší ve věži, má pocit že u vás taky straší. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že niektoré príbehy sú spracované až prekvapivo dobre a mohli by byť dobrým vzorom pre klasické hororové diela. Niektoré výpovede sú veľmi zaujímavé, je to v poslednom období asi najzaujímavejší dokumentárny seriál na tému paranormálne javy. Pre mňa nie je podstatné ako hrané scény predviedli daní herci, ako skôr uvádzané fakty a príbehy. Samotná dramatizácia nie je pre dokumentaristiku to najdôležitejšie, preto ju vôbec pri tomto nehodnotím. Zvuková kulisa je však spracovaná výborne. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je tu takovej menší problém. Nevěřil jsem jim ani slovo! To bylo až tak trapně Americký, že to neni ani možný. Dobrej nápad,kterej je ale blbě natočenej s blbými "herci" a trapnou dokreslující muzikou, která se mnou neudělal vůbec nic, možná jsem se párkrát pousmál. Upřímně nechápu proč má něco takovýho 73 procent. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, když člověk ví, že tyhle americké rádoby reality show jsou konstruované, nahrané a hrané, a vlastně často takovým podvodem na diváka. Ne že by nevycházely z určité reálné skutečnosti, ale ta je tolikrát převrácená a obrácená a přibarvená, že těžko ten základ dohledat. Stejně tak zde - nikdo nemá žádný hodnověrný materiál (video, fotku, nic) a vše je postaveno na tvrzeních, která mohou, ale nemusejí být pravdivá, protože přece jen honorář je lákavým cílem. Filmařsky mne dere, že herci často ani trochu neodpovídají skutečným svědkům (resp. lidem, představeným zde jako skuteční svědci). Na druhou stranu, na každém šprochu bývá pravdy trochu, a sem tam jsou ty příběhy vážně zajímavé a je fajn se na ně podívat a oddechnout si u nich. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Ano, tak toto se velmi povedlo, viděla jsem zatím jen dva díly, a můžu říci, tajemno, strach, divák si říká, co se asi stane zrovna ted? A upřímně věřím na paranormální jevy,pokud jsou dosvědčeny a byli u toho svědci a opravdu se to stalo, pokud je to jen natočeno, aby se divák bál, ale bylo by všechno vymyšlené, tak takový styl filmů nemusím, mám ráda realistický paranormální jevy, a tady se myslím povedlo natočit všechno tak jak se to událo, a opravdu jsem zvědavá na dalíš příběhy, moho jen říci bravo ()

Galerie (427)

Reklama

Reklama