Reklama

Reklama

Režiséři filmu Malá Miss Sunshine uvádí “nádhernou a okouzlující” (Marshall Fine, The Huffington Post) romantickou komedii s Paulem Danem a Zoe Kazan v hlavních rolích. Mladý, kdysi úspěšný spisovatel Calvin (Dano) nyní zápasí s tvůrčím blokem, ale i se svým milostným životem. Teprve když vytvoří půvabnou románovou postavu jménem Ruby (Kazan), získává novou inspiraci. Ruby probouzí k životu nejen jeho psaní – ale také sebe samotnou – a to doslova! Tváří v tvář opravdovému vztahu se svou původně virtuální přítelkyní stojí Calvin před zásadním rozhodnutím. Dopíše tuhle romanci sám, nebo to ponechá osudu? Ve vedlejších rolích filmu se představují Annette Bening, Antonio Banderas a Elliott Gould. Ruby Sparks je “příjemná romantická komedie, která vás dojme a má ambice stát se filmovou klasikou” (Katie Walsh, Indiewire). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer

Recenze (347)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tvůrci mé nejoblíbenější americké indie komedie Little Miss Sunshine přišli s novou povedenou americkou indie komedií. Ruby Sparks je originální (do jisté míry - podobný nápad už byl použit minimálně ve Forsterově Horší už to nebude), zábavný a příjemně plynoucí film. Škoda ale, že režijní dvojice neměla dost velké koule na to, aby film utnula asi deset minut před koncem. V takovém případě bych byl asi nadšen, vyznění filmu by bylo velice silné, byť ne romanticky-komediální. Takto jen spokojenost. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo zmiňoval o Calvinovi, jako o mimozemšťanovi, ke ktrerému nesedne žádná ženská. Ani náhodou, tak bezvadnýho herce (Paul Dano) jsem dlouho neviděla a myslím si, že o něm ještě hodně uslyšíme, svou roli mladého spisovatele zahrál výborně. Ale Zoe Kazan, kterou znám i z jiných filmů se nenechala rozhodně zahanbit, roztomilou Ruby si vysloveně užívala. Další z nemnoha komedií, kde jsem se dopravdy báječně pobavila. Pohodový, ne extra složitý, ale přitom inteligentní humor s vtipnou fantasy zápletkou a určitě ho ráda každému doporučím. Moje srdce mi říká ať dám dneska pětku, tak proč ne. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější, než In Your Eyes, Zoe Kazan živelnější, pestřejší, ale nějak se mi předchozím filmu líbila maličko víc (měla kompaktnější postavu). Nicméně respekt, že vymyslela takovýto příběh, který dost atypicky ukazuje mužskou snahu vytvořit ženu podle svých představ bez toho, aniž by na sobě samých pohnuli prstem. ■ Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=W4RJYlSgDKM ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díky ústřednímu duu (pře)milé a sympaticky nevlezlé, ale vzhledem k námětu "pozor co si přeješ, mohlo by se ti to vyplnit" v indie romantickém provedení je až překvapivé, jak moc je to ve výsledku předvídatelné a nehravé. A že to samé hravě i nápaditě zpracovat lze, dokázal již svého času Richard Matheson v The Twilight Zone s epizodou A World of His Own. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,540,106Tržby Celosvetovo $8,300,000▐ Prvá tretina filmu veľmi dobrá, roztomilá, hravá, potom akoby začal príbeh strácať pôdu pod nohami a už nevedel kam skôr skočiť a čím praštenejším upútať. /40%/ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Pracovným označením filmu bol názov He Loves Me. (MikaelSVK)
  • Excentrický dům, ve kterém žije Calvinova matka, je skutečný dům v Hollywood Hills. Většina dialogů, které popisují materiály v domě použité, byla napsaná na místě v den natáčení za přítomnosti tehdejšího majitele, který štáb domem provedl. (džanik)
  • Psík Scotty je plemeno psa Border teriéra. Toto plemeno sa vyznačuje svojimi priateľskými a spoločenskými vlastnosťami, no vo filme je spomenuté, že Scotty má strach z ľudí. (Spranger)

Reklama

Reklama