foto

Kai Lennox

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Lindenbaum
Zoe
2017 The Mad Whale
2015 Green Room
Jako ty
The Heyday of the Insensitive Bastards
2014 Almost Not Beautiful
Line of Sight (TV film)
2013 Noc přichází
Walter Mitty a jeho tajný život
2012 Hitchcock
Ruby Sparks
VARMiNT
2011 Emergo
2010 Začátky
2009 Až tak moc tě nežere
Short on Love
2008 Yes Man
2004 American Crime
Hlava nehlava (TV film)
2002 40 dnů a 40 nocí
The Gatekeeper
2001 Things Behind the Sun
2000 Stalled
1999 12 Stops on the Road to Nowhere
Sugar Town
The Secret Life of Girls
V zajetí rocku (TV film)
1998 Island, The
Křižovatka smrti
Městečko Pleasantville
Ve stínu sekvojí
1997 Hvězdná pěchota
Hříšné noci
1995 Krvavý příliv
Ďábel v modrém
1994 Šampióni 2
1993 Skateboard Kid
1991 Vražda v New Hampshire (TV film)

TV seriály

2018 The Rookie (TV seriál)
Pilot (E01)
Falling Water (TV seriál)
Safehouse (S02E03)
Watchers (S02E02)
2016 Falling Water (TV seriál)
Circular Time (S01E10)
No Task for the Timid (S01E09)
The Well (S01E08)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Hra na vinu (S08E12)
2015 Fargo (TV seriál)
Fear and Trembling (S02E04)
2013 Legit (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Money Plays (E02)
Pilot (E01)
Dr. House (TV seriál)
Útěky (S08E10)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
The Life Inside (S02E02)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eye for an Eye (S05E09)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
X v aktech (S05E11)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
The Dentist (E08)
The Tape Delay (E07)
další epizody (9)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S06E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Nech to být (S02E08)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
1993 Policie New York (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace