Reklama

Reklama

Když malý Burt Wonderstone dostal k narozeninám kouzelnickou soupravu, změnil se mu svět. Kouzelnické triky a magie se staly jeho celoživotní vášní a díky nim také poznal nejlepšího kamaráda Antona, který se stal jeho parťákem. Po letech spolupráce ale jejich popularita klesá a přátelství pokulhává. Před lidmi se stále tváří jako ti nejlepší přátelé, ale zákulisí se stalo místem jejich nekonečných hádek. Po zpackaném triku se jejich cesty rozcházejí. Burtova sólová dráha končí fiaskem, obecenstvo totiž nestojí o trapného stárnoucího kouzelníka, ale dává přednost novému pouličnímu mágovi, který na sebe strhává stále větší pozornost. Pokud chce Burt znovu uspět, musí opět spojit své síly s Antonem a předvést divákům to nejlepší kouzelnické představení. (TV Nova)

(více)

Videa (38)

Trailer 1

Recenze (391)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nějak mi ušlo, co chtěl básník říci, obsazení dobré, přímo výborné, ale někde se muselo něco pokazit a přitom to mohla být tak dobrá komedie..Carrey není špatný, ale ani nevyniká, film je místy fakt nudný. Tam, kde jsem se měl smát, jsem kroutil očima, scénář fakt nevyužitý stejně jako potenciál a talent herců, škoda. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Student Agency (Fun Relax Bus) - Tentokrát jsem si na cestě z Prahy do ČB zkrátil cestu touto komedií, která má aktuálně ne moc závratné hodnocení (58%). Na film s komiky jako je Carrey, Carell a Buscemi to je určitě málo. Mě to náhodou přišlo legrační a kouzelnické triky tomu dodávaly šmrnc. CZ dabing super (opět jsem si ověřil, že USA komedie je daleko lepší dávat v našem jazyce). 68% ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

K této komedii můžu jen dodat, že závěrečné kouzlo mě tak rozsekalo a smíchy rozplakalo, že tu hvězdu k těm povinným třem jsem musel přidat. Navíc Carrey vs ohnivé kameny s následným "spánkem", tak to jsou ty momenty, které dělají komedie komediemi... Vem čert mrtvý zvíře, vrtačku v palici a mnoho dalšíh hloupostí... Po boku nádherné slečny (né na dlouho) jsem se bavil na jedničku a ten závěr? Tak to je naprostá lahůdka! 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJTE V ÚŽASNÉM SVĚTĚ KOUZEL. VE SVĚTĚ, VE KTERÉM MŮŽETE ZAUJMOUT A OKOUZLIT SVÉ OKOLÍ, PROTOŽE VŠICHNI MILUJÍ KOUZELNÍKY.“...... /// Dva kouzelníci s ponorkou – vono 30 let je třicet let! A pak je tu nastupující generace (Carrey…), a taky O.Wilde, u který nevím, jestli umí hrát,nebo ji vobsazujou, protože se na ni hezky kouká. Víc než o nějakej zvrhlej humor tu jde o příběh. Možná, že vo ten příběh jde vůbec tak nějak víc než vo ten humor. Jestli se teda nezmrtvýte, až ty dva kretény uvidíte. Nejdřív ze sebe dělaj na pódiu idioty (i ty Steve?), ale předpokládám, že jste inteligentní a že poznáte, že vo to, jak vypadaj – teda jako vopičáci, tady nejde. Že je to film s kouzelnickejma kouskama (bohužel ne s kouzelnejma), kterej je spíš dramatíčkem (malinkým) o přátelství, o tom, že kouzlit se musí s láskou (to snad všechno ne?), a do toho vobčas flákne Carrey černej (skoro)ftip. Proč 3*? Protože lidi (teda i já) milujou šťastný konce a navíc jsem se na tom (konci) i pobavil. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak můžu parchanta ovlivnit narozeninovým dárkem. (Nábor do Al Kajdy? Asi jedině přes T.N.T. Neříkali…) 2.) Jsem ve věku, kdy mě okouzlí maximálně urologický kouzlo. 3.) Thx za titule ,,VladexSK“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Přehled citací: "Utratil jsi minulý týden 75.000$ za prostěradla....Jediný majetek cenná listina v hodnotě 200$ z roku 1973 má dnes hodnotu 248$....Zjistil jsem, že hotelová služba mimo hotel nefunguje...Lidi dostali, co chtěli!" hovoří za vše. Závěrečná ukázka praktického mizení diváků ve jménu iluze mě ujistila o jednom, už se o své kufry na letišti nebojím.☺A konečně "Jim Carrey" bez komentáře. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od 10. ledna do 20. března 2012 v amerických městech Santa Clarita, Los Angeles a Las Vegas. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2013 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

Jim Carrey šlohne Monu Lisu

17.02.2012

Jeho kariéra už není, co bývala. Pan Popper a jeho tučňáci ale obstojně vydělali a právě natáčený kouzelnický souboj se Stevem Carellem The Incredible Burt Wonderstone rovněž vypadá na slušný úlet,… (více)

Reklama

Reklama