foto

Sonya Eddy

  • nar. 17.6.1967 (51 let)
    Concord, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2016 Pee-wee's Big Holiday
2015 Any Day
The Hive
2013 Kouzelníci
Miss Dial
2012 K-11
RockBarnes: The Emperor in You
2011 Answers to Nothing
Dorfmanová
2010 Trim
2009 The Perfect Game
2008 Disfigured
Player 5150
Sedm životů
2007 Lost in Plainview
Život je pes
2006 Gang v útoku
2005 Coach Carter
Vzdálený domov
Čítárna (TV film)
Špatné zprávy pro Medvědy
2004 Přežít Vánoce
Y.M.I.
Země zaslíbená
2003 Bláznivá školka
Leprechaun: Back 2 tha Hood
Můj dům - její dům
Poslední sázka
Švindlíři
2002 Holičství
Podivuhodná srdce
Supersvůdníci 2
Third Society, The
2001 Projekt Jennie (TV film)
2000 Dish Dogs
Ten Grand
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
1999 Dožeň, co se dá!
Inspektor Gadget
1998 Doktor Flastr
Hrozny hněvu
Kmotříček
Sorcerers
1997 Motel Blue
Výbuch
1996 Bláznivá škola

TV seriály

2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
A League of Her Own (S04E06)
The Gloves Are Off (S03E14)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh's Sister Is Getting Married! (S01E16)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Keep 'Em Separated (S02E15)
Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Shaquille O'Neal Motors (S02E03)
Blind Spot (S01E10)
2014 Mulaney (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Honesty (S02E13)
Intervention (S02E11)
Licked (S02E09)
další epizody (5)
2013 Bad Samaritans (TV seriál)
Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Legit (TV seriál)
Fatherhood (S01E13)
Bag Lady (S01E09)
Health (S01E07)
další epizody (7)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Máma (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A tajná přísada (S01E13)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výchovná poradkyně (S03E21)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
Christmas Break (S02E11)
Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
Průměrňákovi (TV seriál)
Stěhování (S03E06)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Burning Hollywood (TV seriál)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Právo na obranu (S04E16)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Cutting School (S02E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hodný, zlý a domina (S07E23)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jádro věci (S13E06)
Mít koho milovat (S13E03)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Sokratovská metoda (S01E06)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Lizzie McGuire (TV seriál)
Spyder Games (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Marná lásky snaha (1. část) (S08E18)
1998 Felicity (TV seriál)
Malibu, CA (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Takoví jsme nebyli (S08E04)
Promiň a zapomeň (S08E03)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Jeffersonovy 40. narozeniny (S11E19)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Obchod s výhledem (S10E02)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2001 Primetime Glick (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace