Reklama

Reklama

iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět

  • Česko Svět po Stevu Jobsovi (více)

Obsahy(1)

Steve Jobs byl kreativní vizionář ve světě technologií, který prostě změnil společnost, tak jak jsme ji znali před ním. Jeho smrt vyvolala silnou globální reakci. Jako spoluzakladatel a CEO Apple Computer představil Jobs svět počítačů obyčejným lidem. Probudil tak k životu další inovace, které zcela změnily náš způsob života – od způsobu, jak pracujeme, přes to, jak se díváme na filmy a posloucháme hudbu, až po to, jak komunikujeme s ostatními. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Výborný iDokument, který sice neříká vše okolo Applu, ale snaží se vyzdvihnout Jobsovu genialitu, kterou rozhodně popřít nelze. Bořiči mýtů, Stevie Wonder skvělí lidé dodávali své poznatky. Nejsem příznivec Applu ( někdy spíš Apple sekty:) ), ale THANKS STEVE. "Your time is limited, so don't waste it living someone else's life." ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sice bylo zajímavé se dozvědět něco o Jobsovi navíc (př. absolutně jsem netušila že měl něco společného i s Pixar), ale přišlo mi to opravdu trochu jako reklama na produkty, aneb "nevíte že to potřebujete, dokud to nevidíte u ostatních a pak to prostě musíte mít". Od Applu nic nevlastním, takže mánie kolem iVěciček a iUdělátek mě opravdu minula. Viděno na AFO 2012. ()

Reklama

Dextwer 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, ale nic převratného. Je to krátký a zaměřený jen na nejdůležitější fáze Steva Jobse. Četl jsem knihu o Stevu Jobsovi a spoustu odborných článků, takže tento dokument mě ničím nepřekvapil a nic nového mi nepřinesl. Spíše je zajímavé podívat se na názory a vliv Apple na lidi, kdy v podstatě to vypadá jako by to byly výrobky z jiného světa, postavené na výborném marketingu, kdy každý ho chce mít. Dále bych ještě vytknul dokumentu to, že působí spíše jako reklama, než nezávislý dokument. Každopádně Steve Jobs byl bombarďák a tento dokument může být dobrým začátkem se o něm něco dozvědět. Moje hodnocení: 65 % ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Steven Paul Jobs jedna z legend dnešního světa technologií. Dokument se ubírá jeho kariérou od začátků až po konečné působení v Applu. Dal světu jiné možnosti. Výborný životopisný dokument. ( Dne 25. srpna 2011 oznámil Steve rezignaci na postu šéfa společnosti Apple a následně jej nahradil Tim Cook. ) ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

Po smrti Steva Jobse vyšlo nejen na internetu množství zajímavých článků o společnosti Apple i Stevovi samotném, takže tento dokument nepřináší nic nového ... což je pro mne trochu škoda. Zvlášť v části o iPhone mi připadá že se snaží daný telefon prosadit a oddaluje se tak od tématu samotného Jobse. Čekal jsem dokument více zaměřený na Jobse samotného - vyprávění lidí co ho znali, setkali se s ním, pracovali s ním ... ne jen o Applu jako takovém. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama