Reklama

Reklama

iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět

  • Česko Svět po Stevu Jobsovi (více)

Obsahy(1)

Steve Jobs byl kreativní vizionář ve světě technologií, který prostě změnil společnost, tak jak jsme ji znali před ním. Jeho smrt vyvolala silnou globální reakci. Jako spoluzakladatel a CEO Apple Computer představil Jobs svět počítačů obyčejným lidem. Probudil tak k životu další inovace, které zcela změnily náš způsob života – od způsobu, jak pracujeme, přes to, jak se díváme na filmy a posloucháme hudbu, až po to, jak komunikujeme s ostatními. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Adrai 

všechny recenze uživatele

Po smrti Steva Jobse vyšlo nejen na internetu množství zajímavých článků o společnosti Apple i Stevovi samotném, takže tento dokument nepřináší nic nového ... což je pro mne trochu škoda. Zvlášť v části o iPhone mi připadá že se snaží daný telefon prosadit a oddaluje se tak od tématu samotného Jobse. Čekal jsem dokument více zaměřený na Jobse samotného - vyprávění lidí co ho znali, setkali se s ním, pracovali s ním ... ne jen o Applu jako takovém. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sice bylo zajímavé se dozvědět něco o Jobsovi navíc (př. absolutně jsem netušila že měl něco společného i s Pixar), ale přišlo mi to opravdu trochu jako reklama na produkty, aneb "nevíte že to potřebujete, dokud to nevidíte u ostatních a pak to prostě musíte mít". Od Applu nic nevlastním, takže mánie kolem iVěciček a iUdělátek mě opravdu minula. Viděno na AFO 2012. ()

Reklama

Expertt 

všechny recenze uživatele

Na mě to působí jako perfektní polo-životopisný dokument. Ačkoli je to pouze dokument, tak je velice hravě zpracovaný. Je to krátký snímek, možná spíš výtah toho nejpodstatnějšího, milníků které udělaly jméno Steve Jobs opravdu zvučným. Tím se délka snímku snížila "jen" na 43minut, za to opravdu našlapaných sledu událostí. Že to je jen reklama, fakt může napsat jen někdo kdo nemá vubec tušení o co tu jde.. ()

Muad 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatný dokument z produkce Discovery Ch., který v podstatě neříká vůbec nic nového ani lidem, kteří toho o S. Jobsovi moc neví. To, že založil Apple computer a pak přišel s iPodem, iPhonem, iPadem ví snad úplně každý a trapné přitakávání rádoby odborníků, kteří řeknou v jedné větě 3x génius mě fakt moc nebralo. Trapní průvodci z trapného pořadu "Bořiči mýtů" tomu dali korunu. O S.J. jsou dostupné mnohem lepší dokumenty, knihy. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Narýchlo zbúchaný životopisný post mortem dokument o jednom človeku s kolieskom naviac. Je jasné, že Discovery channel vyhral nevypísaný súboj o to kto prvý zmapuje život Steva Jobsa, ale na úkor bližších, obsiahlejších či kuloárnych informácií ohľadne jeho súkromia či pracovného života. Strohé vymenovanie produktov pod ktoré sa Apple podpísal a vyjadrenie ľudí, ktorým by neuškodila redukcia superlatívov vyznie len ako ďalšie reklamné ťaženie pod záštitou Horsta Fuchsa. Na mňa však nejak extra nezapôsobila, takže som nešprintoval do obchodu kúpiť si svoj prvý iPod. BIG SPOJLER: Založil Apple, kúpil Pixar, iPhone, iTunes, iPad bla bla bla Steve umrel. Jediná myšlienka, ktorá z toho všetkého plynie je, že netreba byť prvý stačí byť lepší. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama