Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Burke, vlastním jménem Jacob Burkowitz, je zestárlý herec před sedmdesátkou, který se kdysi, před třiceti lety, proslavil v televizním seriálu. Lidé ho dodnes poznávají a ztotožňují s postavou, kterou hrál, nikdy se ze stínu „Eddieho“ nevymanil. Vrchol kariéry má tedy dávno za sebou, dnes vystupuje jako stand-up komik v klubu v newyorské židovské čtvrti Levittownu, který vede skutečná legenda komedie Jimmie Walker (hraje sám sebe), ale pořád ještě dokáže lidi rozesmát. Nechybí mu sarkasmus a životní rebelantství. Jeho osobní život není nic moc, je dávno rozvedený, jediný syn mu před lety zemřel na předávkování, a s bratrem Jamesem (a jeho ženou) má dost konfliktní vztah, ostatně jejich dětství bylo neradostné. Při jednom ze svých vystoupení se Jackie dostane do konfliktu s arogantním divákem, popere se s ním a přerazí mu nos. U soudu se také nechová moc pokorně a soudkyně mu napaří třicet dní ve vězení a sto dní veřejně prospěšných prací… (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (46)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro v tomhle filmu ukazuje, jak skvěle dokáže zvládnout hlavní role a jak je pořád velkým hereckým mistrem. Je neortodoxní, je hnusný, je hnusný a je vtipný. Ani jsem nečekal, že by ještě mohl natočit film o komikovi a být zase trochu jiný, ale přitom neskutečně uhrančivý. Měl ale i dobré herecké kolegy. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Zašlá sláva kedysi výborného herca De Nira už dávno pohasla. V tomto filme ale nič neskazil ani ničím neohúril. Je to taká dlháá prezentácia starých vyslúžilcov z Hollywoodu ktorí sa stretli, ak si pamätali tak sa aj zabavili. Ja ako divák som miestami našiel vtipné miesta a až na tú prepálenú dĺžku filmu to bolo niekde v strednom pásme zábavy. 60 % ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nedokázala ubránit dojmu, že mám před sebou výtvor na zakázku pro přesluhující herce. Zkrátka a dobře, aby si Robert De Niro, Harvey Keitel a Danny DeVito měli kde zahrát. Vlastně i ten scénář je tomu tak trochu uzpůsobený. Bohužel jsem se při sledování filmu zrovna moc nebavila, jelikož to poněkud hloupé vulgární vtipkování mě vůbec neoslovilo. (55%) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro ako komik? Tomu som otvorený. Podanie filmu? To je už trošku iná story. Myslím, že ku koncu film sa celkom úspešne dvíha z prachu priemeru a nevtipnosti, no človek si musí odsedieť celý zvyšok filmu, ktorý by mohol byť trošku sviežejší, lebo niečo mu rozhodne chýba. Okrem toho by som asi bol radšej, keby sa to viac sústredí na humor a jeho stand up momentky, lebo tam sa film vracia do zaujímavejších momentov a začína ma baviť. Kde však zlyháva je podľa mňa pokus urobiť aj seriózny film a máme tu momentky, kde by som si prial, aby boli buď z filmu vyhodené, alebo okorenené väčšou dávku dobého humoru, ako to bolo napríklad v "Before We Go". Vyváženie jednotlivých situácií bolo spracované oveľa lepšie a nemáme tu zbytočné scénky s hádkou, ktorú sme absolútne nepotrebovali a skôr film spomaľuje a pôsobí otravne. Celkovo som rád, že som film videl aj keď sa priznám, že som uvažoval, či by nebol lepšou voľbou (keby ešte žil) Robin Williams. Pretože toto by bol film skutočne napísaný preňho. A mohol by v ňom správne improvizovať. De Niro je vtipný a snaží sa tomu dať čo film potrebuje, no miestami ma jeho vtipy nebavili. Ale keď zabil dobre, tak to fungovalo na sto percent. A kto vie? Možno si raz zaspievam - "I´m making poopie!" :D ... jop, to sa skutočne vo filme udeje. Zvážte si sami, či je toto niečo čo by ste chceli vidieť a uvidíte sami. Hodnotenie: C ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Z Roberta De Nira sa na staré kolená stal celkom obstojný komik. Už predtým mal pár celkom príjemných komediálnych filmov, preto si myslím, že sa mu v tomto snímku podarilo zúročiť predchádzajúce skúsenosti svojich predošlých komických postavičiek - divák už vie čo môže čakať a to aj dostane. V tomto prípade však ešte pridal na hláškach a rôznych frkoch, pričom neišlo o nič trápne ani silene humorné. Musím uznať, celkom slušný komediálny nárez, v ktorom niekde v pozadí rezonuje aj pekný odkaz o tom, že na to, aby človek konečne dospel a našiel tie pravé hodnoty, nie je nikdy neskoro. 75/100 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama