Reklama

Reklama

Mladí muži za pultem

  • Česko Podvodníci z New Jersey (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezávislá komedie zachycuje jeden den dvou pohodlných prodavačů z New Jersey. Dante zaskakuje v samoobsluze, zatímco jeho kamarád pracuje ve vedlejší videopůjčovně. Oba by radši dělali něco jiného, a svým zákazníkům to dávají pěkně sežrat. Jeden divoký den v životě dvou přepracovaných mužů za pultem, jejichž jazyk ostrý jako břitva a neobvyklé pracovní manýry dávají zcela nový význam pojmu zákaznický servis. Navzdory neustálému proudění nevyzpytatelných zákazníků si oba prodavači z New Jersey klidně stihnou zahrát hokej na střeše, navštívit pohřební síň a urovnat své nekonvenční milostné vztahy. Šéf není v dohledu, takže si buďte jistí, že když je obchod ponechán napospas těmhle dvěma, může se stát naprosto cokoli. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (474)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžný snímek o zoufalých stížnostech na život, ale na rozdíl od většiny pasivních lidí, tak si tihle umí zpestřit život něčím zajímavým. To je ale fajn tak pro ně, ne pro mě jako diváka, a mám dojem, že už jsem tohle několikrát viděl jinde, takže už jim tak nějak nemohu fandit. A tím pádem jsem mimo komunikaci já a film a film mě přestal bavit. Ale na druhou stranu, kdo takových schámat moc neviděl, tak ho to může potěšít, může mu to připadat roztomilé. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Oproti Clerks 2 posun o jednu hviezdičku na konečnú jednu hviezdičku. Mal som dojem, že pozerám na absolventský film nie príliš talentovaného poslucháča FAMU. Našlo sa síce zopár hlášok (Tenhle job by byl supr, nebejt zákazníků. alebo Někdy se mi zdá, že mají menší IQ, než číslo bot.), ale tie film nerobia. A už vôbec nie sexuálne ladené príhodičky, ktoré môžu zaujať akurát chlapčekov, ktorým vládne testosterón. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Smithofilové považují Clerks za něco totálně kultovního, avšak já pozue za nadprůměrnou komedii s luxusním humorem, u kterého jsem se celou dobu bavil. Spíš se jen pousmával, než abych se válel po zemi. A takhle to mám u Kevina vždycky. Jeho filmy oceňuji, vážím si jich a na něj jako na režiséra a scénáristu nedám dopustit, ale dát víc než tři hvězdičky nedokážu. Opravdu výborný a perferzní snímek, takže si klidně nějaký to procento připočítejte :-) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem o Clerks četl jako o kultovní nezávislé komedii Kevina Smithe. Nelze než souhlasit. Je to kultovka jak blázen.. hned druhý den po zhlédnutí mám chuť dát si oba díly znova. :) Ústřední čtveřice (k ústřední dvojici neodmyslitelně patří i Jay & Silent Bob) je neuvěřitelná.. Tam, kde Randal sere úplně na všechno a na všechny musí být Dante, aby ho trochu zklidnil a poučil (samozřejmě zbytečně), přestože ani neměl být v práci. :D A dvojice dealerů před obchodem Quick STOP je jednoduše nepostradatelné křoví. Bavil jsem se královsky! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Přimo jako blesk z čistého nebe do mě udeřil Kevin Smith s jeho nízkorozpočtovým debutem o mladých mužích za pultem a okamžitě se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmových tvůrců. Kevin Smith dokázal napsat scénář, který se dá bez nadsázky označit jako geniální, ať už díky kultovním a bezchybným postavám, nebo odvážnému, perverznímu, a zároveň překvapivě inteligentnímu humoru. Clerks totiž není jen perverzní komedie pro mladé, skrývá nevídanou hloubku a několik pravdivých myšlenek o životě... 10/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (43)

  • Logo "Clerks" je tvořeno písmeny vystříhanými z různých časopisů a obalů. C je z Cosmopolitanu, L z Life, E z Rolling Stone, R z chipsů Ruffles, K z tyčinky Clark a S z čokolády Goobers. (hot_spot)
  • Jeff Anderson (Randall) odmítal číst před malým chlapcem seznam pornofilmů. Ve skutečnosti, tak nejsou spolu na place, když to čte. (Kulmon)

Související novinky

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

Reboot Jaye a mlčenlivého Boba je na cestě

03.01.2019

Dlouho očekávaný reboot Jaye a mlčenlivého Boba se dal do pohybu. Oznámil to režisér Kevin Smith (Clerks 2: Muži za pultem, Hledám Amy). Smith, Jason Mewes a producentka Jordan Monsanto tak strávili… (více)

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Jste připraveni na mroží horor?

Jste připraveni na mroží horor?

18.07.2014

Kevin Smith, režisér osobitých komedií Clerks a Clerks 2: Muži za pultem, před pár lety razantně překopal svoji kariéru. Mimo chystaných Clerks 3 hodlá točit především zvrácené horory, přičemž v Red… (více)

Reklama

Reklama