Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Tvrdé herecké duo Seagal / Austin a režisér Keoni Waxman mi dávali nádej a pocit že natočia dobrý béčkový akčný film už aj podľa traileru. Škoda, že som sa mýlil, zostal som nemilo prekvapený, príbeh je vyštavený, ale dvaja borci ťahajú film dosť dobre, akčné scény sú obyčajný priemer, ocenujem snahu a veľké strelanie, ktoré je ale neefektívne no a súboje sú o trošku lepšie, hlavne Seagal a Austin sa tu ukážu (spomienka na klasiku poteší ale ked´ pokračuje film tak mi je lúto aké filmy Seagal točí). Dávam priemerné hodnotenie ale keby hodnotím objektívne tak tá jedna hiezda ide určite dolu, na priemer to ťahá hlavne Seagal s Austinom, ale zvyšok film nič moc, po žiadnej stránke.. Dobrý nápad potopilo horšie filmárske remeslo. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

okej hra tam stone cold a ma par dobrych hlasok a ku koncu je tam vynikajuci fight od brena fostera, ale to je asi tak vsetko... seagal je marny a hlavne rezia je tragicka, nechapem preco maju tyto video beckari nutkanie vsade pchat slow motion a same strihy... navyse ta non stop hrajuca otravna hudba... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je toho tolik, že nevím, kde začít. Tak třeba zápletka... ne, rovnou celý syžet příběhu... nebo logika, dialogy... vážně nevím, co si vzít na paškál jako první. Austin i Seagal byli maximálně nevyužití. Jejich potenciál šel do senkrovny po první čtvrtině filmu. U Seagala se to dalo předpokládat. Takový dva obstarožní borci v nějaké věznici, o které údajně neví ani místní policie. No ty kháro... a co si ti lidé z městečka v sousedství asi mysleli, že je za tou zdí? Narnie? No nic. Asi přeskakuju z jednoho na druhé. Ale ono tam je těch pičovinek tolik, že nevím, co dřív napsat. Pak tu máme speciální "look" filmu. Aby to bylo zajímavé, co chvíli se na dění díváme prostřednictvím průmyslových kamer. Wau, no to jsem si sedl na prdel. To bylo fakt krejzy. Úplná vizuální extáze. Bože můj. No nic. Zkraťme to. Dědkové pobíhají po věznici, jsou fakt nebezpeční, ale nějak se vám nebude chtít tomu věřit. Comeback Michaela Parého to taky nebyl. Finální fajt byl zralej na tabletku pro režiséra. Za zmínku stojí jen posledních pár minut před koncem. Ehm, SPOILER..."Potřebuju s tebou na minutku pokecat, kámo." ... "Minutu bych měl. Co máš na srdci?" ... "Celá tahle záležitost byla o penězích, o 200 milionech dolarů. Mám bankovní účty se všemi čísly přímo tady. Jsou to peníze z tajných operací, nevedené v účetnictví. Není je komu vrátit. Dám ti půlku - Jak s tím naložíš?" ... Půlku asi použiju na investice. Z druhý půlky možná založím bezpečnostní agenturu, nakoupím pár hraček. Co budeš dělat ty?" ... "Půlku dám dětské nemocnici sv. Judy v Memphisu. Za zbytek si trochu užiju, pomůžu pár kámošům a rodině." Komedie, co? Pak ještě mezi sebou cosi prohodí, že z toho mám dojem, že bude další díl. Tak to, prosím pěkně, raději nééééé. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Akční filmek nás zavede do věznice, kam jsou John Cross (S. Seagal) a Mike Manning (S. Austin) se svými lidmi vysláni bezpečnostní službou, aby zabezpečili klidný přesun vězňů. Věznici napadne speciální jednotka, která má za úkol zajmout dvě vězeňkyně. Jedna z nich je informátorka CIA a má u sebe čip plný bankovních informací..... Filmek má velmi jednoduchý příběh. Akce je hodně, jak střelecké, tak i bojové. Za mě 60% :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Niekedy boli segalovky, teraz sú austinovky. Austin zase ako vojak, bije a stieľa po všetko, čo sa mu pohne. A aby toho nebolo málo, príde mu na pomoc aj sám Seagal. A sme v rovine súbojov jeden na jedného, hlučných prestreliek, a blúdení po komplexe plného "zabijakov". Seagal sa jednoducho nezaprie. Ale treba uznať, jeho bojové umenie je v tomto filme celkom pozeratelné a nie trápne ako v tých predošlých. Brucho zakrýva volná košeľa, ale nevadí, stále dá všetkých dole. Austin hláškujúci medveď, klasický, žiadna inovácia. Dej a výprava, taktiež klasika. Čo k tomu viac dodať?? Bojujte, lámte ruky a strieľajte. Hlavne, aby sme pri tom nemuseli rozmýšľať. 3 z 5 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)
  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno