Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V úvodnej časti desiatej série legendárneho seriálu posádka Červeného trpaslíka objaví opustenú a prázdnu vesmírnu loď Trójan a použije ju, aby sa dostala k lodi Kolumbus III, ktorá vyslala núdzové volanie o pomoc. Na palube tejto lode je aj Rimmerov (Chris Barrie) brat Howard (Mark Dexter), ktorý ho v detstve tyranizoval. Rimmer je však príliš pyšný na to, než aby bratovi pomohol predtým, než sa mu vyrovná a stane sa dôstojníkom. Má preto pätnásť hodín na to, aby zložil dôstojnícke skúšky, v ktorých už desaťkrát zlyhal. Ostatní zistia, že Rimmerova hlava je príliš plná zatrpknutých spomienok z minulosti a nedokáže sa sústrediť na vedomosti potrebné na skúšku. Keď však Trójan konečne vyrazí na záchrannú výpravu, Rimmer zistí, že Howard nie je tým, za koho sa vydáva.

Zoznam epizód: 1. Trójan
2. Otcovia a slnká
3. Citróny
4. Zamotaní
5. Milý Dave
6. Začiatok. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje oblíbená parta je zpět a to v plné parádě! Kam se hrabe devátá řada na tohle. Perfektní! Snad nebudu nucen snížit své hodnocení, ale po čtyřech dílech to vypadá na opravdu parádní podívanou. Po šesti epizodách jsem velmi spokojen a když tak koukám na zdejší hodnocení, nebudu sám. 9/10 ()

Wade

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou zpět! Rimmer,Lister,Kocour a Kryton tak jak si je pamatuju(škoda že zatim bez Holy-ho).Po prvním dílu musím říct že je to stejná komediální pecka jako předtím.Musel jsem si sice chvíly zvyknout na nový modernější vzhled,ale ihned po tom jsem se začal zas královsky bavit.Komentář dokončím až poté co zkouknu všech 6 epizon,ale už po první se neskutečně těším na druhou.----------Po zhlédnutí všech 6 epizodách nejen že hodncení nezměním,ale hodnocení se upevnilo na 5*,protože X nezaostává za původním trpaslíkem ani o kousek.Další sérii bych se vůbec nebránil. 100% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovské očekávání a vlastně obrovské překvapení, že je to naplnilo. Naprosto přirozené pokračování osudů téhle legendární party, tlemil jsem se jako mrtvej kůň bez mozku celou stopáž. Nejdokonalejší seriálový návrat historie a můžu jen tiše doufat, že si všechny díly udrží 100% kvalitu prvního dílu Trojan. Sice potrvá několik let, než hlášky z kultovní jako z předešlých sérií, ale X série dává zapomenout na divný Návrat na Zemi a snad mi konečně dá to , na co jsem přes deset let čekal a to důstojné zakončení pro mě nejlepšího seriálu všech dob. Nostalgicky i smíchem brečim! 27.10.2012 : Tak mám za sebou 4 díly X série a jsem mírně zklamaný, zatímco první díl byl naprosto úžasný, osatní jsou vesměs nevtipné a koncepčně nefunkční.Předchozí komentář se dá vlastně použít jen k prvnímu dílu, prozatím.Počkám do konce, jestli mě poslední 2 díly ještě neobměkčí, ale jsem si spíš jistý, že hodnocení určitě snížím. Hodnocení dílů: 1. ***** 2.**** 3.** 4.*** ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rimsy and Listy is back! Hoši z Trpaslíka jsou zpátky. Neuvěřitelný kult, který se dočkal v roce 2009 drobného zakončení v podání 3 dílů. Red Dwarf X jich má klasicky 6 a všechny stojí za to. Zatímco "Back to Earth" přinesla nový design a kraťoučký příběh, co spíše stavěl na vážnosti. Tak série 10. přináší gegy v plné síle. Příběhy jsou narvané plnohodnotnými hláškami a vy se musíte smát od začátku do konce. Vynikající vizuální zpracování, které umocňuje Červeného Trpaslíka 21. století. Samozřejmě řada hlášek se stále stejnými úchvatnými herci. Zkrátka šestice naprosto geniálních a výborných dílů. Precizní zpracování a já vstávám, tleskám a zadržuji slzu, že už to je za námi. The End...The Smeg it is! (100 %) ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá řada byla tragická a já proklínala tvůrce, že se rozhodli Trpaslíka znova obživnout... ale desátá série se vrátila do staronových kolejí a opět dokázala, že tahle parta do kovošrotu ještě nepatří. I když už jim vlasy zešedly a vrásky přibyly, humor nezapomněli a stále mají jejich dobrodružství co nabídnout. Tak snad to ta 11. sezóna zase nepokazí... někdy do důchodu (či přesněji do křemíkového nebe) odejít Trpaslík musí, tak ať je ten odchod na důstojné úrovni... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Dálkový ovladač k omlazovací sprše je ve skutečnosti laserový dálkoměr. (Wade)

Reklama

Reklama