Reklama

Reklama

Sedm životů, sedm sester, jedna společná identita. Originální akční sci-fi thriller o sedmi identických sestrách, které tají svou existenci před okolním světem. Dokud jedna z nich nezmizí. Přelidněný svět roku 2073 se řídí drastickým zákonem jednoho dítěte na rodinu. Pokud úřady objeví přestupek, mladší sourozenec je nesmlouvavě odebrán. V jednom bytě se ale už třicet let skrývá a žije sedm sester. Vypadají stejně, přesto je každá jiná a každá je svá. Všechny dohromady pak mají jednu identitu pro pohyb venku, kde vystupují jako jedna osoba a žijí jeden společný oficiální život. Chodí do školy, do práce, s kolegy do baru, vztahy pouze na jednu noc. Každá ze sester chodí ven jeden den v týdnu. Pondělí vychází v pondělí, Úterý v úterý a tak dále až je řada na Neděli. Jejich systém funguje po mnoho let skvěle. Až do toho dne, kdy se Pondělí nevrátí domů. Šest zbylých sester musí opustit svůj úkryt a zjistit, co se stalo. Jakákoliv chyba je ale může prozradit a jejich život se z pevného klidného řádu mění v napínavou futuristickou akci plnou adrenalinu a nečekaných momentů. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Tak bola to riadna kokotina. Napad dobry, spracovanie na hovno. Vlastne cele to bolo na hovno a nezachranila to ani Noomi.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Nevím proč, ale přes ty všechny nelogičnosti (ani ne tak dějové, jako spíš rámcové - jak by to v praxi fungovalo celosvětově? a všem je to buřt?) mi asi nejvíc vadil ten naivní úvod. :) Začátek filmu je asi 2033 (kdy byl zaveden zákon) a prý že za 50 let - tedy od roku 1983 (!!) se spotřeba fosilních paliv zvedla JEN čtyřnásobně. :) Když už dělat preapokalyptický film, tak by tam mohli uvést alespoň ty hrůzné věci, aby se lidstvo zamyslelo nad tím, jak vše konzumuje. Jen spotřeba energie se už více než jedno století pravidelně zdvojnásobuje co 5 let. To znamená, že za dalších pět let se spotřebuje energie stejně, jako tomu bylo za celou dobu moderní civilizace dohromady...

 

Ale jinak parádní snímek. Rapace moc nemusím, ale to jak hrála ty postavy, tak docela v něčem předčila i McAvoye. Ani mě pak nevadilo, že to hraje zrovna ona. :) Jen škoda, že polovinu z nich jsme viděli jen na začátku a pak to nějak rychle pozdechalo/zmizelo. :(

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

beba789

Nejvíc škody udělá vždy trailer.. a i tentokrat to posrali už ve střižně. Pak sebevíc lépší film.. nikoho nemalá já. Když samotný trailer vůbec nic neřekne.. 

na příspěvěk reagoval beba789

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kupodivu dobře fungující příběh.. a od 25min stopaže se dočkáme i nějaké té akce. :D Finální myšlenka dobrá a povedená i když předvídatelná.. ale, přesto překvapí. Za mě 75% 

Uživatel Majo.evans smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Já se o filmu dozvěděl dnes z Fffilmu.. To je jediné pozitivum uvedení do kin

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

jako možná na to někdo zajde, přece jenom kino plátno a třeba se o tom filmu dozvěděl, právě z kina a šel na to, a nějaké sosání z ulož ta ho nenapadalo, ale ta návštěvnost nebude velká jako třeba u třetího Thora 

na příspěvěk reagoval beba789

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

beba789

jo, ale několik měsíců po tom, co filmy vyjde na internet v blu-ray kvalitě ? to má asi stejnou logiku, jako koupit si tenhle film na nosiči a pak jít na to do kina, prostě wtf 

na příspěvěk reagoval beba789

Uživatel beba789 smazal svůj příspěvek.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

jinak, chápu to dobře, že to je televizní film, který jde po čtvrt roce k nám do kin? Bontone?

na příspěvěk reagoval beba789

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

je tam scéna, kdy jedna z dcer přijde o panenství a Dafoe pak odpaňuje zbylých šest dcer?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

beba789

Spoiler! A to jako 1000x.. 1000000x..? To mi prostě nějak nesedí.. Ani kdyby ji vzali vajíčka..??? Navíc ty ségry na konci říkaly, že už ví proč to udělala, aby zachránila svět, či co..?! Ale čím? Tu babu "Merkel2" sice asi sejmou, ale taky mi nešlo do hlavy, co tím vlastně myslela před tím davem nakonec filmu..

na příspěvěk reagoval beba789

SsgtJira

SsgtJira (hodnocení, recenze)

Spoiler! Pochopil někdo ten konec? Myslím ty kádě s embryama a to, že baba nešla rovnou do plynu? Poslední cca 2.minuty filmu mě Teda nějak "myšlenkově" unikly, co tím chtěl básník říct..

na příspěvěk reagoval beba789

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

toľko kokotín čo bolo v tomto filme, sa snáď nevyskytlo ani vo všetkých osemdesiatkových slasheroch dohromady. Nehnevajte sa na mňa, no keď poviem, že toto je jeden idiocký a primitívny film, aj keď kvalitne a pútavo spracovaný, môžte to považovať za zdržanlivý komentár.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

microice

jestli ty nemáš namysli AHS Roanoke, tam si jen střihla malou bezvýznamou roličku . AHS Roanoke,  tam, by se dalo skutečně použít slovo sranec, protože to byl nejhorší AHS co byl natočen.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Zbytečně roztahaný dlouhý film. Tato herečka to bohužel neutáhla jak by měla.  Námět je přímo výborný, ale zpracování je trochu fádnější,  že to celé vyjde do prázdna. Já bych tak dosadila na hlavní roli Lady Gagu. Už v seriálu  AHS Hotel předvedla své herecké kvality . Takže hrát umí dost dobře. A ona je takový chameleon, takže by to zvládla levou zádní. Ještě kdyby si to vzal na starosti někdo, kdo by to celé lépe zpracoval tak věřím , že by to byla super podívaná. Takhle je to jen takový chabý průměr .

na příspěvěk reagoval HUBERT1

microice

microice (hodnocení, recenze)

Pochopil někdo, kam zmizel Dafoe??? Podle mě je škoda, že mu nedali větší prostor.

na příspěvěk reagoval HUBERT1

Reklama

Reklama