Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hezký animovaný film, který přestože oplývá mnohými klišé, tak naopak spousta nápadů je nových a rozhodně zajímavých a zábavných. Střední část filmu poněkud po zběsilém tempu na začátku ztrácí dech a finále je nepřekvapivé, nicméně příběh jako celek funguje. Slabší jsou ovšem mnohé postavy, kterým se nepovedlo tvůrcům vložit tolik roztomilosti, abychom si je více oblíbili. Celkově jsem byl ale spokojený a řadím film mezi příležitostné favority v programu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodný animák, jehož forma daleko přesahuje obsah.Tuna klišé (když pointu uhádnete po 5 minutách, je to blbý dokonce i na pohádku pro děti) minimum vtipů, dokonce i ta naše malá vačice se u toho docela nudila.Animace je sice pěkná, ale potenciál je strašně nevyužitý.V oblasti 51 se dalo určitě vytvořit zajímavější a rozmanitější prostředí včetně mimozemšťanů, kteří jsou navíc jen upravenou škálou z filmu Příšerky s.r.o. Jednou jsem vyprsknul smíchem a za to dám milosrdné 2*, víc ani ťuk, 40%. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byla to sice skvělá snaha o to, udělat z toho nejoblíbenější animák roku, ale podle mě se jim to opravdu vůbec nepovedlo. Přišlo mi to trapné a zbytečné. Je tam sice plno hlášek, ale nejsou tak vtipné, jak si mysleli (spíše - jak tu již párkrát padlo - je to spíše pro malé děti, které se smějou téměř všemu), ale pro mě to bylo spíše velké utrpení. Snaží se to dost uhrát na efektech, které ale nejsou tak efektivní a na zrychlení veškerých scén, aby se ušetřil jak čas, tak se i kladl důraz na akci....Pro malé děti ten film chválím, ale nad 10 let si myslím, že je už bavit nebude... ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Určená jasně pro děti, ja to ale zjistil až v pulce filmu, tak jsem se už nějak dokoukal. Jako pohodová oddechovka posloužila dobře, vtípky pobavily, hlavně tedy ke konci jich bylo dost. Ale konečně jsem se dozvěděl kdo vynalezl a vymyslel vyhledávač, sociální sítě, internet, dotykovou obrazovku a mobily - mimozemšťani umí,no :D Ale jinak nic nového. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neschopnost natočit něco originálního v oblasti animovaného filmu je mi trnem v oku už docela dlouho. Nevím, jestli už je žánr skutečně tak vyprázdněný, ale copak jsme tu nedávno neměli "Planetu 51"? Ta měla stejnou zápletku, akorát z cizí planety se chtěl dostat člověk. Tady unikají ufouni z naší. No, a to je vlastně celé. Že by zase někdo přišel s něčím novým? Vezme si tuhle výzvu na triko zase "Pixar"? Nějaké projekty se u nich rýsují, tak uvidíme. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když se ve 46´ Scorch (Brendan Fraser) podepisuje na podlahu u mírového štítu, jsou vidět podpisy těch, co na něm už pracovali, např. Riddick, Marvin, Spock, Alf, Wall-E, Yoda, Ratchet a spousta dalších. (darrek007)
  • Režisér Tony Leech a filmový producent Brian Inerfeld žalovali The Weinstein Company, protože se jim nelíbilo, že mají dostat je 20 % zisku. (Terva)
  • Když Gary (Rob Corddry)  přiletí na Zemi a jeho loď má problémy z motory, je slyšet nejen zvuk motorů, ale i zvuk R2-D2 z filmové série Hvězdné války. (Terva)

Reklama

Reklama