Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podobné ako "Truth or Dare" alebo "Vile", osemčlenná skupinka ľudí je zatvorené v jednej miestnosti a hrajú hru, pri ktorej sa majú navzájom mučiť - čiže elektrizovať, bodať, bičovať, mordovať, samozrejme víťaz môže byť len jeden a ten získa peknú sumičku, no a hlavná hrdinka, ktorej brat je ťažko chorý, sa do toho pustí, aby ho zachránila. Celkom pozerateľný film, slušne nakrútený, avšak predvídateľný, navyše s dosť slabým scenárom. Nejaké to malé prekvapenie sa tu síce nájde, a výhodou je, že to nebolo úplne bez logiky a postavy sa väčšinou chovali, ako by sa to aj od nich dalo čakať, no podobných filmov tu už bolo toľko, že by som tam musel vidieť naozaj niečo prevratné, aby to ešte vzbudilo môj záujem. Ukecané je to jak hovado, navyše by som si to želal vidieť v omnoho krvavejšom vydaní. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ten jednoduchý koncept funguje po celou dobu perfektně - vůbec nevadí, že chybí nějaký tematický nebo myšlenkový přesah, protože je to stejně satira jako řemen, která na hororovém vztahu mezi lovci a oběťmi staví o dost explicitněji, než je zvykem. Ze hry není úniku a naštěstí je dostatečně vtahující a gradovaná, abychom s postavami bez obtíží vydrželi až do konce. Psychologie je samozřejmě z lacinějšího soudku, ale sám sebe jsem si do té situace často projektoval a zkrátka nemohu říci, že by tvůrci mou představivost a zúčastněnost v jakémkoli bodě nějak urazili. Takhle má vypadat levný komorní horor. 75% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě novější klon Vile.A musím přiznat,že VILE mi sedlo víc.Asi proto,že v tomto filmu vím o postavách úplný hovno(až na hlavní hrdinku),tudíž s nimi nemůžu soucítit a je mi v celku jedno jak to dopadne.V tomto případě by větší představení postav nebylo na škodu.Konec dobrej.Ale nepřekvapil.Méně krvavé a méně atmosferické(než VILE),ale i tak zábavné. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Milý a zároveň krajně znepokojující dárek pro všechny, kteří si mysleli, že bylo Funny Games USA stropem. Zde je totiž brutální moralistická hra s divákem posunována na další netušený dehonestující level. Vlastně by to tu nemělo mít ani jedno ohodnocení. Jak se má na sebe sám člověk dívat, dokáže-li něco podobného dokoukat do konce? Brilantí prozkoumávání hranic (vlastní) zvrácenosti. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho úplně zabitého konce, dalo by se hovořit o velmi nadprůměrném thrilleru. Těch 90 minut uteklo až neskutečně rychle a taková půlhohodinka navíc by tomuto snímku přinejmenším neuškodila. Když přihmouřím obě dvě oči a pominu všechno to nelogické chování postav, tak si film 4 hvězdy určitě zaslouží. Ocení zejména milovníci série Saw a dalších zvráceností. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama