Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Někdy prostě dospějete do bodu, kdy po dlouholetém vztahu máte toho druhého sice rádi, ale není to partner úplně podle vašich představ a vycházíte s ním spíš jako s nejlepším kamarádem. Přestože ho odkopnete s nadějí na lepší vyhlídky, vystřízlivění přichází ve chvíli, kdy se ten druhý nečekaně pohne dál.. Hodně pravdivá vztahovka na pohodu, která osloví především lidi, jenž pochopili cenu milovaného až když ho ztratili. Je to tak a bude vždycky. Co tohle tak-trochu-komediální-drama vyzvedává z průměru je právě ta pravdivost a (víceméně neobvyklý) konec. Trochu to ale zabíjí pomalejší tempo a až moc "jsem v pohodě!" hlavní hrdinka (ta s tou strašnou ofinou). Ale co, za tu účast E.Wooda a konečně nepřehrávající Emmy Roberts se smiluji. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Ale môžem si za to sám, moc som sa tešil. Problém je v tom, že "Celeste and Jesse Forever" sa stále na niečo hrajú; konkrétne na "500 Days of Summer" - a občas je to skrátka moc okaté. Okrem toho, nie všetky vedľajšie postavy a dejové línie majú čo povedať. Elijah Wood ako teplý kamarát - komická postavička dostal málo vtipov (asi dva) a Emma Roberts je tu už čisto na natiahnutie stopáže. Andy Samberg (Jesse) - po minulom Sandlerovom fekáli - opäť dokazuje, že je iba trápny neherec. Jeho prejav obsahuje asi tri výrazy, aj tie odkopírované od Setha Rogena, s tým rozdielom, že Rogen je vtipný. A nech mi nikto nehovorí, že schopnosť rozplakať sa je nejakým dôkazom talentu. Ten človek je herecky ešte pod Jiřím Mádlom. Pri niektorých vypätých scénach bohužiaľ stroskotáva aj Rashida Jones, vo svojej prvej veľkej úlohe (kvôli ktorej som na to vlastne pozeral a ktorej to rozhodne nemám za zlé). Ona je hlavným ťahákom snímku, snaží sa nad rámec svojich možností (aj keď sú obmedzené), konečne v hlavnej úlohe; navyše sa pod film podpísala aj ako spoluscenáristka a ja jej to všetko hrozne prajem. Celeste and Jessie nakoniec aj tak zostanú niekde na hranici šesťdesiatich percent a štyrmi hviezdičkami teda hodnotím preto, že som na týchto indie vzťahovkách vyrastal, za vynikajúci pesničkový soundtrack a za Rashidu (v neposlednej rade). Aj keď objektívne je to tak na 65%. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, který si pustíte, půl hodiny ho sledujete a neustále si říkáte "Co to sakra ten vořech mele?, Co to plácá, vo čem to jako má bejt?". Naprosto, ale naprosto mimo. Oni si prostě mysleli, že když se tam bude hodně mluvit, že to bude inteligentní. A nemá to ani hlavu ani patu. Vůbec mne nezajímalo, jak to dopadne. 20% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku trochu plytký ale ve výsledku příjemný a v mnoha ohledech překvapivě reálný romantický film (spíše drama než komedie) o dvou lidech, kteří i přes obrovskou lásku neplánují společný život ale rozvod. Samberg (díky bohu) nevýrazný ale Rashida Jones překvapivě skvělá. Ve výsledku příjemné překvapení. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí herci nezakryjí fakt, že ten film byl vcelku o hovně. Respektive hlavní premisa není špatná, ale z vody se vařilo až moc. Andy Samberg byl až nečekaně civilní, ale bohužel značně větší prostor dostala Rashida Jones. Mám tu herečku rád, ale zde byla její postava prostě píča. Navíc fakt přehnaně stylizovaná do ženský která je hrozně v poho a kterou chlapi musej žrát, protože je přece kunda a hulí z gigabongu a dělá masturbační džouky. Ano byly to samé chvályhodné vlastnosti, bohužel to tlačení na pilu zde bylo příliš okaté. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama