Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidu Wozniakovi (Patrick Huard) je přes čtyřicet, ale jakoby ještě nedospěl. Zlom přijde ve chvíli, kdy mu přítelkyně oznámí své těhotenství a zároveň se dozví, že se proti němu chystá hromadná žaloba 142 lidí, jejichž matky uměle oplodnil… Vtipný a hluboce lidský příběh o hledání lásky, odpovědnosti a sebe sama, který se pyšní šesti mezinárodními cenami. (Dny Kanady)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

A sakra, já čekal jednoduchou komedii na pohodu a vůbec ne film, u kterého se mně nakonec bude svírat hrdlo dojetím. Vtipné momenty se střídají s krásně lidskými no a co si budu nalhávat, hlavní hrdina mně někoho silně připomínal. Někoho, na koho občas po ránu v zrcadle není zrovna pěkný pohled, ale......a nevím moc co víc napsat, přiznávám, že dojmy a vjemy z tohoto filmu jsou tak intenzivní, že je stále rozdejchávám. Smál jsem se, přemýšlel, slzy zatláčel....výborný film! ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem klišé nebo přisprostlou komiku, ale vyšel hřejivý lidský příběh se srozumitelnou motivací, humorem a lidskou tváří, kdy právě v okamžiku komickém - první synové jsou o tolik lepší a úspěšnější než jejich otec - je náhle zvrat na druhou stranu, tragickou a přesto bez klišé - syn postižený i děti divné až hloupé. Krásný příběh pouti spermií a jejich roztodivných výsledcích. Velmi doporučuji. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle filmové klubíčko se namotávalo úplně samo, snadno a lehce. Zajímavý příběh je vyprávěn milým a poutavým způsobem. Týpek v hlavní roli je nesmírně charismatický, sympaťák od prvního pohledu, přesto ve své těsné blízkosti bych ho nevydýchala, byl na pěst, často. Na druhou stranu pro takového měkkosrdcatého dobráka od kosti, kterým on byl, jsem našla pochopení i já. Připočítám-li k tomu hrdinův vývoj a úžasné finále, musím jít do plných, neb emoce, rodina a tak, no. P.S. Odvolávám, že chci být v příštím životě mužem. P.P.S. A slibuji, že už to v tomto životě nebudu říkat! ()

-tHESWINe- 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale zpracovaný tak nějak s tím divným Kanadským humorem, asi. Smál jsem se, to jo, ale nepamatuju si kdy přesně. A možná mi jen spadl chleba na koberec, když jsem si představoval že Starbuck je Tony Stark s nadváhou. Parádní nápad, ale děj hrozně roztahaný, předvídatelný. Trapný konec. Citové vyděračšství. Spousta postav: dejte si 142 lidí do filmu, to je fakt nepřehledné. Blbost. Rozlámaný krk, jak jsem u toho usínal na hrozně nepohodlné štokrličce. Možná kdyby člověk byl starší, důchodce třeba, tak by to bylo vtipné. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Neviem, či by som bol zvedavý, kto je môj skutočný otec, keby som zistil, že jeden z tých čo ma vychovavajú mojim otcom nie je. Rodič je ten, čo sa o dieťa stará od narodenia a vychováva ho. To aký som , za to môžu moji rodičia a ja som im povďačný za ich opateru a výchovu. Mama , tata, myslím na Vás a ďakujem Vám za všetko. Držte mi tam hore miesto. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama