Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná opravdu o jednu z největších loupeží v USA, tak se věci měl chopit opravdu lepší režisér a scénárista. Nebýt cool osmdesátkového policajta Johnsona, tak by to bylo za jednu hvězdu.Jinak po celou dobu jsem sledování filmu, jsem měl nutkání toho malýho sráče začít škrtit a zašlapat ho do země. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Oh Bože. Presvedčivé herecké výkony tak akurát na policajtov v akcii. The Rock opäť dokázal ako nevie hrať. Ako vážne, dostal niekedy tento človek nejaké ocenenie? Možno tak za najväčšie svaly v béčkových filmoch. Predpokladám že ani nejaké významné ocenenie táto Hollywoodska hviezda nedostane. Totálne neatraktívny film. Sa aj ťažko píše keď ste videli niečo tak divné, až to je smiešne. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Dosť slabá skutočná udalosť na sfilmovanie. Síce ide o najväčšiu lúpež v histórii, čo sa týka počtu melónov, no nie je to vôbec zaujímavá lúpež (ak nepočítame miesto vniknutia). Plánovanie vpodstate žiadne, asi preto, že ochrana peňazí je prekvapivo nulová, samotná akcia je sfušovaná amatérom a policajtom aj tak chvíľu trvá, kým dolapí zlodeja... Zvláštny film, dokonca aj romantická línia je tu len tak načrtnutá a nič z nej a tak to je skoro so všetkým v tomto filme. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

V některém komentu jsem četl že je to pomalý film ve stylu 80tek, je to pravda, ale ne že by byl špatný, zápletka je výborná, jen je to zbytečně roztahané a co si budem povídat, většinu filmu se tam toho moc neděje. Taková Krimi s mírným nádechem gangsterky. Rock má vedlejší roli a objevuje se sporadicky, hned mě napadlo proč už nebyl v Expendables. I když mi tady přišel dost útlý ne taková hromada jak jsem zvyklej. 60% si zaslouží. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Thrillery a krimi filmy dle skutečnejch událostí jsou většinou nuda, což platí i v tomhle případě, kdy je navíc vše zahaleno do béčkovýho hávu. Hodinu a půl "krátká" stopáž utiká dost pomalu, takže je ve výsledku až nepříjemně dlouhá. Jediný menší plus jde za Dwayna Johnsona, kterej ale hrál spíš vedlejší roli, nicméně musim uznat, že se tvůrcům úspěšně povedlo právě na něj nalákat spoustu diváků (včetně mě). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)
  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)

Reklama

Reklama