Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události, tak se ani nedivím, že je USA proprcaný kriminalitou. Jakože vážně, jestli chcete vydělat, běžte tam a stačí jenom krást. A v tomhle filmu máte návod. Debilové. A pokud to dle skutečné události není, tak se to dá jako jednohubka na večer, kdy nevíte jestli jít spát, nebo si ještě vyhonit a až pak jít spát. Z televize na Vás u toho hledí Hemsworth, tudíž Vám zkazí náladu a Vy se tedy věnujete jeho dementním vlasům. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na základe reklamy a plagátov som očakával, že Dwayne Johnson dostane viac priestoru. Mal tu však všehovšudy len pár scénok. Po obsahovej stránke mdlé, nezáživné a uťahané, žiadny nápad a takmer žiadna akcia. Zvyšok hereckého osadenstva priemerný a nesympatický. Výnimkou je snáď Hemsworth, ktorému by som toho ťuťka snáď aj uveril. Ukážková podpriemernosť a najslabší film s The Rockom. 40/100 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Empire State je první film s Rockem, který mne vůbec nebavil. Patrně proto, že všechny postavy, které tento snímek nabízí, jsem toužil zabít tak, až by z toho zemřely. Samozřejmě zejména Eddieho, jehož debilitu podal Michael Angarano tak věrohodně, že snad až pochybuji o tom, že to jenom hrál. Pro mne je zkrátka těžké sledovat film, kde jedinou sympatickou postavou je hlídací pes, který omdlí po prvním výstřelu. Takže hvězda za čokla a zbytek patří do záchodové mísy, kterou tímto splachuji a doufám, že to do budoucna nezanechá následky na mou psychiku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Montiel nezklamal a po nevýrazném Život je boj a pekelně nudném Son Of No One přichází z dalším pochybným kočkopsem,který sice měl potenciál solidně zábavného béčka,žel bohu ten kamsi zmizel.Navíc postavit propagaci tohohle kousku na Rockovi a Emmě Roberts,kteří se ve filmu objeví dohromady možná 15 minut také není zrovna šťastné.Liam Hemsworth to celé sám utáhnout nedokáže...40% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jistý Adam Mazer napsal k tomuhle pokladu scénář. Adam Mazer by už nikdy neměl dostat práci u filmu. Takhle šílenej scénář jsem už dlouho neviděl. Hemsworth je totální trotl, Johnson natvrdlej polda a ten kamarádíček dement. A protože ani Montiel na režijní židli není zrovna Spielberg, je Empire State nudnou neakční nekriminálkou, při který si budete raději číst rubriku vztahy na idnesu a divit kolik debilů tu je. Chtěl bych říct, že alespoň miláček Emma Roberts tu je k něčemu, ale má tak málo prostoru, že to nestojí za řeč. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)
  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama