Reklama

Reklama

Fioravante se rozhodne stát se profesionálním Donem Juanem, aby pomohl svému příteli Murraymu, který je na mizině. S Murrayem působícím jako jeho „manažer" se rychle ocitne mezi dvěma mlýnskými kameny - láskou a penězi. (Filmbox)

Videa (8)

Trailer

Recenze (64)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Strašne nudný film, na ktorom ľutujem len jedno jediné. Že som ho pozeral cez deň a nie večer, pretože vtedy by mi to veľmi pomohlo prekonať môj problém so zaspávaním. Ale inak celá táto židovsko-gigolovská záležitosť ma neuveriteľne ubíjala. A to asi fakt úplne vo všetkom - od námetu, cez scenár a postavy až po fádne "akože komické" dialógy. Naozaj neviem, čo by som tu mohol zhodnotiť nejako pozitívne, lebo tak nezáživný film som už poriadne dlho nevidel a dúfam, že aj poriadne dlho neuvidím. A pritom podľa popisu to vyzeralo celkom zaujímavo... No zdanie môže klamať, a dosť. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková "allenovka nové generace", s příjemnou hudbou, civilní kamerou, a hodně divnými postavičkami. Asi bych potřeboval hlubší vhled do židovské problematiky, nebo alespoň hlubší znalost Woodyho newyorské tvorby, protože většina postav a motivů souvisejících s židovstvím byla nepochopitelná až nestravitelná. Souhlasím s kolegy, že Vanessa už má žhavé roky dávno za sebou, to ale úplně neplatí o Stonce, která neváhala vytasit poprsí. Taková brooklynská jednohubka a možná jedna z posledních /skoro/hlavních rolí WA. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já docela chápu to nízké hodnocení, on ten příběh zase až tak výrazný není, aby zaujal širší diváckou oblast. Já jsem do poloviny váhala a byla přesvědčená, že dám jako ostatní průměr, ale pak vstoupila na filmové plátno Vanessa a dala celému příběhu s Fioravantem tak zvláštní a smyslný esprit, že jsem na konci nemohla jít níž. Celé se to neslo spíš v tom melancholickém, mírně úsměvném duchu a když Van občas něco pronesla, tak jsem cítila dokonalé souznění. K tomu dopomohl zcela jistě její výrazový rejstřík, který je úchvatný. Myslím, že pánskému osazenstvu by tam pohled na některé z krásných děv určitě lahodil:-) Murray, kterého hrál Woody tam mezi všemi poletoval, občas se mu podařilo pronést nějakou vtipnou hlášku a zaznělo tam jedno rčení : "Kde je láska, tam je i bolest", které je dokonale pravdivé. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by hravo zapadol do Woodyho poslednej, už tak trochu "zotrvačníckej" fimografie. To nemyslím v zlom, pretože tento typ totálne ľahkých, nič neriešiacich filmov mám naozaj rád, so všetkými pozitívami aj negatívami. Aj tak mám z toho celého pocit, že John Torturro mal hlavnú motiváciu zahrať si s Woodym a dať trojku so Sharom a Sofiou, len nevedel ako na to, tak si to celé sám napísal aj zrežíroval týmto spôsobom:) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí gigolo aneb "Šlechtitel dámských duší" jak trefně napsala Andrii je film pocitový, melancholický s přesnou dávkou ironie a skvělých dialogů a naprosto uchvacující, krásnou a křehkou Vanesskou, která byla pomyslnou třešinkou na tomto výborném filmovém dortíku. Chutnal tak, že jednou stačit nebude. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno